Sportsudstyr og tre andre julegaveidéer til børn

indhold.svg

Det kan sommetider være svært at afgøre, hvad du skal give børn i julegave. Hvad end det er dine egne unger, en niece eller gode venners børn. Derfor har vi i det følgende samlet en række gode gave idéer, der både fungerer til drenge og piger, og som er et hit til børn i alle aldre. 

En istandsat iPhone er en god og billig løsning

En ny iPhone står ofte øverst på listen på de fleste børns ønskeliste. Det kan dog være en dyr fornøjelse, hvis ikke man vil købe en model, der er flere år gammel. Men det er der heldigvis råd før. I dag er det nemlig muligt at købe en såkaldt refurbished iPhone. Det vil sige en iPhone, som er brugt og derfor kan fås til en reduceret pris. For eksempel kan du få en refurbished iPhone x til langt under prisen for en ny, også selvom der er tale om en telefon, der knap nok er brugt. Det giver dig altså muligheden for at give barnet en af de ting, der med al sandsynlighed står højest på ønskelisten, uden at det koster dig det vide ud af øjnene. 

Nyt sportsudstyr er en fantastisk gaveidé

Hvis du har et barn, der elsker at dyrke sport, er nyt sportsudstyr en skøn gave. Det kan for eksempel være en ny badmintonketcher, eller en ny smart fodboldtrøje, hvis han eller hun går til fodbold. På den måde kan barnet finde ny glæde ved sin sport, og du er samtidig sikker på, at du giver en gave, som er brugbar. Desuden er det nemt at finde sportsgrej i alle prisklasser, og udstyr, der både er fedt til drenge og piger. 

Oplevelsesgave til børn: Biograftur eller koncert

Noget af det allerbedste, du kan give til et barn er en oplevelsesgave. På den måde er der ikke blot tale om et stykke legetøj, de bliver trætte af efter nogle måneder. En oplevelse er en fin personlig gave, som de vil huske lang tid fremover. Det kan være en helt lille ting, som en biograftur ind og se den nyeste Disneyfilm. Men det kan også være en koncert med deres yndlings kunstner, eller en forlænget weekend til et sted i Danmark, de ikke har været før. Mulighederne er mange, og lige meget hvad du bestemmer dig for, er der garanti for, at barnet vil synes, at det er en helt specielt gave. 

Årskort til zoologisk have eller tivoli

Som nævnt er oplevelsesgaver tit en af de bedste gaver, du kan give børn. I den forbindelse er det også muligt at give gaver, de kan opleve igen og igen ved at give et årskort til en bestemt oplevelse. Det kan for eksempel være zoologisk have eller en forlystelsespark. På den måde giver du barnet noget, de kan se frem til at opleve flere gange. Og så kan du jo tage med en gang imellem. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner