Top fem sportsbaserede spillemaskiner

Ifølge TV2 MidtVest, så viser tal for Danmarks Idrætsforbund og Gymastikforbund og medlemstal fra Danmarks Statistik, at idrætten er i fremgang i Danmark. Det kommer blandt andet også til udtryk på de danske online casinoer, der tilbyder en masse sportsbaserede og populære spillemaskiner. I denne artikel kigger vi på top fem sportsbaserede spillemaskiner, der får enhver sportsnørd til at prøve lykken. Vi kommer rundt i alle hjørner af sportens verden og viser, hvor man skal gå hen, hvis man gerne vil have et sportsligt twist på sine spillemaskiner. 

markus-spiske-gvGlAAIvIBg-unsplash.jpg

#5 - Soccer Safari

Soccer Safari indtager femtepladsen med en kombination af savannens vilde dyr og Danmarks mest populære sport - fodbold. Her skal man forsøge at score jackpotten ved at få fodbolddyrene på række på spillets mange linjer. Jackpotten får man, hvis man “scorer et mål” og rammer målfeltet på række. Hører man derfor blandt dem, der weekend efter weekend følger Superligaen, Premier League, La Liga eller en af de andre store europæiske turneringer, bør man helt sikkert tjekke Soccer Safari ud. 

#4 - Centre Court

Find tenninsketcheren frem og gør dig klar til noget Centre Court-action. Denne spillemaskine har nemlig taget navn efter det legendariske og prestigefyldte tennis stadion, hvor Wimbeldon-finalen afgøres. Har skal man ligeledes forsøge at ramme fem på stribe i en spillemaskine, hvor tennistrofæet er jackpotten.

#3 - Hot Shot

Hot Shot er navnet på den mest populære baseballbaserede spillemaskine på internettet. Her kan du lave “homeruns”, “strikes” og meget andet, der er at finde i Baseball-universet. Er man derfor tilhænger af Chicago Cubs, Texas Rangers eller en af de andre hold i MLB-ligaen, så vil man uden tvivl også være begejstret for denne spillemaskine. Jackpotten vindes naturligvis ved at lande fem homeruns på en af spillemaskines rækker.

#2 - Alaskan Fishing

Alle lystfiskere drømmer altid om at fange det største bæst i søen, åen eller havet. Det er dog de færreste, der fanger de helt store krabater. Det er nu også muligt at gøre fra sofaen og tilmed tjene en skilling i processen. Alaskan Fishing er nemlig en spillemaskine, der er baseret på virkelighedens fiskesport, hvor alt fra laks til ørreder kan fanges i spillet. Man kan også møde grizzlybjørnen og ørnene, der ligeledes prøver at fange sig noget lækkert i vandet. I alt er der 243 måder at vinde på i den populære Alaskan Fishing spillemaskines univers, og det er helt sikkert værd at prøve, hvis man selv er i fiske-gamet.

#1 - Sure Win

Hvis der er en sport, der altid har været forbundet med gambling er det uden tvivl hestesporten. Siden sportens begyndelse har det nærmest været forbundet med ekstra spænding, når man har kunne spille på gallopbanen, travderbyer og meget andet. Det er nu også muligt at finde en hestesportsbaseret spillemaskine med den nye “Sure Win”. Her kan man både løfte trofæet og score den helt store pengepræmie, hvis man lander fem på stribe i den spændingsfyldte spillemaskine. Det er uden tvivl et hit for alle hestesportsinteresserede, og snupper førstepladsen på denne liste. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner