Sent på den til træning? Sådan kan du komme hurtigt derhen

indhold.svg

I danmark har vi en lang tradition for at bevæge os og dyrke motion året rundt. En af de foretrukne måder at bevæge sig på for danskerne er gennem holdsport. Vi har et veludviklet idrætsliv og mange foreninger, hvor ildsjæle tilbyder træning i diverse sportsgrene. Det er nærmest en fast del af alle danskeres opvækst at have tilbragt nogle år i en form for idrætsforening. Om det så er på fodboldholdet, håndboldholdet eller på badmintonbanen, så er de færreste blevet snydt for at prøve en spændende sportsgren af. 

Holdsport især er da også en glimrende måde at møde nye mennesker og have et aktivt socialt liv. Derfor nyder mange voksne mennesker stadig at dyrke holdsport, selvom de for længst er vokset op og flyttet hjemmefra. Det betyder, at holdsporten for mange er et tiltrængt afbræk i en travl hverdag med uddannelse og arbejde. 

Er du en af de voksne mennesker, der ugentligt deltager i holdsport? Så kan du måske nikke genkendende til, at det en gang imellem sker, at hverdagen lige fylder for meget for en stund, hvorfor du lige pludselig er for sent på den til fodbold eller volleyball. Hvis du ofte havner i denne situation, så overvejer du måske, om der er en hurtigere og mere effektiv måde, hvor du kan nå træningen til tiden? Frygt ej. Her er en kort liste over forskellige effektive transportformer, der kan bringe dig hurtigt til træning.

   

alex-KEEpi-SOM_s-unsplash.jpg

Bil

Bilen er altid en effektiv måde at komme fra A til B i hverdagen og fritiden. Hvis trafikken ikke er alt for pakket, der hvor du bor, og træningsstedet ikke er helt utilgængeligt i bil, så kan det klart anbefales at køre til træning. Måske har du en ven, du kan køre med? Ellers kunne du overveje at investere i en brugt bil til en skarp pris på Biltorvet? Den kan komme dig til gode flere steder i din hverdag.

Tip: Læs også om billån her

   

Offentlig transport

Nogle gange kommer du allerhurtigst til træning ved at benytte dig af den offentlige transport. Igen kommer det an på dit hjems beliggenhed og træningens placering. Men lur mig om ikke, du har en bus eller et tog inden for rækkevidde, der effektivt og hurtigt kan få dig til træning. Fat blot et rejse- eller pendlerkort, og rejs løs.

   

Cykel

Som sportsudøver kan det være, at du går op i at leve et sundt liv. Når det kommer til din transport, kan du også vælge cyklen som den sunde løsning. Hvis der, hvor du træner, ligger nogenlunde inden for rækkevidde, så er det bestemt også en effektiv måde at komme afsted på. Og så får du noget ekstra motion foræret.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner