Under Armour: Få den rette pasform og komfort

Under Armour.PNG
indhold.svg

Tøj og sko - et aktiv for en optimal performance

Hvorfor er tøj og sko især vigtigt for mennesker med den aktive livsstil?

Svaret er enkelt og alligevel kompleks. Løbere, sportsfolk og generelt alle der på en eller anden måde relaterer sig til den aktive livsstil, kan skrive under på, at påklædningen er noget af det vigtigste for en optimal performance. Det kommer især til udtryk, når det gælder tøj og sko. Særligt for sportsudøvere på eliteplan kan tøjet og skoene være skillelinjen mellem succes og fiasko, hvor optimal pasform og komfort for disse er yderst essentielt. 

Dermed stiller det aktive segment - på alle niveauer - krav til velværen i skoene og den rette pasform for tøjet til kroppen. Det kan alligevel være forskelligt fra person til person, hvad der er det rette, hvorfor den rette komfort og pasform ikke er ens for alle. Derfor er det altid en god idé at være selvbevidst ud fra dine behov og ikke gå på kompromis med kvalitet samt den rette pasform og komfort. 

Under Armour

Find den rette komfort til dine fødder

Det er vigtigt at have den rette komfort til velværen for dine fødder. Men hvorfor egentlig? Komfort er en individuel oplevelse, hvorfor det for nogle er livsvigtigt og for andre ikke. Dog kan det ikke understreges nok, at en god komfort er lig med en bedre sundhed for din fødder, men faktisk også for din krop. Dine fødder bærer dig nemlig gennem hele livet, og når du er løber og sportsudøver, er det vigtigt at fødderne kan absorbere de kraftige belastende stød. Dermed er det betydningsfuldt at skoene har en god stødsabsorbering og affjedring. På den måde reduceres belastningen for led, ben og ryg. 

Fleksibilitet

For nogle er det vigtigt, at skoen følger føddernes bevægelse. Her skal den fleksible sko indeholde en ydersål og overlæder af et blød og fleksibelt materiale, for at følge de naturlige bevægelser.
Dog kan fleksibiliteten være med til at give en forringet komfort, da det fleksible materiale gør at skoen kan sidde lidt løsere på fødderne. Derfor er er fleksibiliteten for andre mindre vigtigt, når det går ud over komforten. Igen er det en individuel følelse, der er forskellig fra person til person, og man skal opleve den på egen krop før man ved, hvad der er det rette. 

Åndbarhed

Det åndbare fodtøj sørger for, at føddernes temperatur i skoen er komfortabelt. En god åndbarhed skal være svedsabsorberende og indeholde en transportende egenskab, der kan absorbere varmen og fugten væk fra skoen. På samme tid skal skoens åndbarhed i forhold til udendørsaktiviteter være modstandsdygtig over for vand. Derfor bliver åndbarheden også målt på den vandmængde, der kan gennemtrænge stoffet pr. kvm. over 24 timer. En god åndbarhed skal ligge på 3-5.000g/m2/24h til hverdagsbrug, mellem 5.000-8.000 til normal fysisk aktivitet og over 10.000 til mere fysisk krævende aktiviteter. 

Støtte

Støtten i skoen er nærmest den vigtigste egenskab, da den sørger for, at skoens stabilitet er med til at begrænse risikoen for skader. For med skader er der ingen optimal levevej for en aktiv livsstil.
Man skal huske på at indlæg ikke er det samme som den naturlige støtte i skoene, hvorfor man nøje skal overveje, hvorfor man vælger at bruge et indlæg til bedre støtte. Derfor er det som udgangspunkt bedre at have sko, der har en naturlig og god støtte fremfor en sko med en forringet støtte, hvor man skal bruge indlæg. I hvert fald når det kommer til fysisk aktivitet, der ikke indgår i normal hverdagsbrug.

Under Armour

God pasform til din kropsform

En god pasform hænger sammen med den rette komfort og omvendt for hele kroppen. Det kommer både til udtryk, når man vælger de rette sko og det rette tøj. 
Tøjets pasform sørger for, at man kan have den rette bevægelighed og følge sin kropsforms bevægelser. De fleste atleter i de forskellige idrætsgrene ligner hinanden på kropsformen, hvorfor det mere handler om differentiering af design og udseende samt konstant udvikling.
Hos normale løbere og mennesker med den aktive livsstil, kan man have forskellige kropformer. Her er det forskelligt, hvilken pasform der er den rette, og som nævnt tidligere handler det om den personlige oplevelse. Det er derfor vigtigt at finde en pasform, som går naturligt ind med din kropsform. I sidste ende handler det om at have det rette udstyr, hvor man kan opnå størst mulig performance. 

PerformanceGear: Under Armour

Hos PerformanceGear finder du sko og tøj til børn, mænd og kvinder inden for det aktive segment tilknyttet løb, sport og fitness. En af de stærkeste brands, der er gennemgående i denne webshop og især lever op til udtrykket om en optimal performance, er "Under Armour". 
Her får du de bedste forudsætninger for en optimal komfort. 

Under Armour blev dannet af Kevin Plank i 1996 og er i dag en af verdenens mest anderkendte sportsbrands med fokus på tøj, sko og accessories. Med god grund. Løbere og sportsfolk anvender det populære brand over hele verdenen, da det er et brand med høj kvalitet og målrettet mod segmentet med den aktive livsstil.

Man kan både finde Under Armour sko, Under Armour t-shirts, Under Armour tights, Under Armour shorts samt meget andet fra Under Armour. Du finder et stort udvalg af det hele fra Under Armour hos Performancegear.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner