Lån penge og få råd til din sport

Nogle typer af holdsport kan være bekostelige at dyrke, for eksempel ishockey, hvor til der kræves en del udstyr. Også til fodbold og håndbold er der behov for udstyr i form af sko eller støvler samt tøj, benskinner og andet. Disse ting kan løbe op i mange penge, og udover udgiften til udstyret kommer naturligvis også selve undervisningen. Læs med her og se, hvordan du kan få råd til din sport.

Overvej dine muligheder for at låne

Når du overvejer at optage et lån for at finansiere din sport eller andet, er det en dårlig idé bare at løbe hen til det nærmeste sted, hvor der står lån penge. Nej her bør du undersøge, hvor du kan få det bedste lån og hvilke udgifter, der er forbundet med et lån. Ikke mindst renter og omkostninger, som kan være betragtelige, men også forhold som tilbagebetalingsfrist bør du se på. Der kan være store forskelle, og derfor kan det betale at se sig godt for. Det er altid en god idé at rådføre sig med en ven eller familiemedlem, inden man optager et lån.

Spar op og køb når du har råd

Hvis du ikke ønsker at låne, kan du vælge at spare sammen til dit udstyr. Du kan oprette en fast overførsel hver måned i din netbank, så er du sikker på at få gjort det. Til jul og fødselsdag kan du ønske dig penge, som du lader gå ind på din opsparing, så går det hurtigere med at få samlet pengene sammen. Det er naturligvis også en mulighed at forsøge at låne nogle af pengene af dine forældre.

Køb brugt og spar penge

Endelig er der den mulighed at købe dit udstyr brugt. Her kan der være mange penge at spare fremfor at købe det fra nyt, og ofte kan du være heldig at finde noget i rigtig god stand eller måske endda helt ubrugt. Måske kender du nogen, der har noget liggende, ellers kan du se på nogle af de mange platforme til handel med brugte varer, for eksempel Den Blå Avis eller Facebooks Marketplace. Nogle steder kan du oprette overvågningsagenter som kigger efter tingene for dig og giver dig besked, når det du søger, er kommet til salg. Det er også en mulighed at gå på loppemarked, men her er chancerne nok mindre for at finde lige det, du har brug for.

Der er altså flere muligheder for at rejse penge til at kunne dyrke sin sport, også selvom det er en af de dyre. Med denne lille guide har du i hvert fald fået nogle idéer til, hvad du kan gøre, hvis du gerne vil i gang med at spille ishockey, fodbold eller en anden sport der koster penge.


Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner