Hvor skal den næste fodboldrejse gå hen?

Skærmbillede 2020-03-30 kl. 09.31.58.png
indhold.svg

Fodboldrejser er oplevelser for livet, og det er kun blevet mere og mere populært at besøge de forskellige stadions i Europa. Det kan være, at du og dine holdkammerater i din lokale forening drømmer om at opleve nogle af de mest traditionsrige stadions fra første parket? Men hvor skal turen gå hen? Hvis er en større gruppe fra jeres forening, skal I i hvert fald blive enige om, hvilke klubber I skal se. Herunder får du nogle idéer til, hvilke klubber og stadions du og dine holdkammerater bare skal nå at besøge mindst én gang i jeres liv.

Skærmbillede 2020-03-30 kl. 09.31.58.png

Tag til England

Det er fuldstændigt umuligt at komme uden om England. England er fodboldens fødested, og det er ligeledes her, at du finder verdens stærkeste liga – Premier League. I England er der mange store og traditionsrige klubber, som har nogle af de mest passionerede fans på kloden. Stemningen er på sit højeste, når du overværer en fodboldkamp i England.

Når vi taler om England, kan vi naturligvis ikke overse Liverpool, der i øjeblikket er et af de bedste hold i verden. Udover at spille fremragende og aggressiv fodbold, har Liverpool også et fuldstændigt magisk stadion, hvor atmosfæren kan give de fleste kuldegysninger. Anskaf jer nogle Liverpool FC billetter – det må I simpelthen ikke gå glip af.

Derudover er der mange andre engelske hold, som er værd at se. De to Manchester-klubber eller en af de mange London-klubber er ligeledes fantastiske klubber at overvære, hvis I søger efter ægte og passioneret fodboldkultur.

Besøg nabolandet Tyskland

Tyskland er et fremragende sted at se fodbold. Der er flere store klubber, som er værd at se i den tyske Bundesliga. Der er selvfølgelig Bayern München, der til dagligt spiller på Allianz Arena. Bayern München har vundet ligaen de sidste syv år, men i år er der større kamp om titlen, da speciel Dortmund, Leipzig og Mönchengladbach er at finde lige bag Bayern. Det er desuden også tre hold, der spiller underholdende fodbold. I kan eksempelvis se danske Yussuf Poulsen i kamp for Leipzig, eller I kan tage til Dortmund og opleve de passionerede fans på “Die Gelbe Wand” samt brandvarme Erling Braut Haaland, der har scoret mål på samlebånd i denne sæson.

Det er oplagt at tage til Tyskland for at se fodbold. Det er bare et smut over grænsen, hvorfor I sagtens kan tage bil eller bus.

Viva la España

Spanien er et land, som du og dine holdkammerater bør besøge, hvis I skal på en fodboldrejse. Vi kommer ikke uden om FC Barcelona og Real Madrid, der er de altdominerende skikkelser inden for spansk fodbold. I Spanien kan I opleve nogle kæmpe stadions, der til dagligt huser nogle af de bedste fodboldspillere i verden. I FC Barcelona skal I naturligvis se Lionel Messi trylle på Camp Nou, inden alderen indhenter ham. Derudover er der en masse lækre spanske byer, I kan besøge, hvor fodbolden også er højt prioriteret. I kan eksempelvis tage til Valencia eller Sevilla, der ligeledes har fodboldklubber, som normalt blander sig i toppen af La Liga.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner