Få hjælp fra en advokat, når du bliver fejlbehandlet

Du kender det sikkert. Efter en fantastisk kamp med holdet kan sejrsrusen godt gå hen og blive erstattet af smerter efter den tackling, som modstanderen lavede på dig. Lige så stille kommer ærgrelsen over, at du ikke passede på, eller vrede over, at ham konkurrenten ikke kunne se sig ordentlig for. 

Nå, men der er ikke så meget andet at gøre end at komme afsted til fysioterapeuten eller en anden behandler, som kan hjælpe dig af med smerterne. De fleste professionelle behandlere kan hurtigt hjælpe dig med de muskler, som er ømme, eller led, som er forvredet. Men du kan være uheldig at støde på en behandler, som forværrer din skade. Så bør du søge erstatning.

Advokathjælp til smerterne

Du skal ikke ignorere din forværrede skade eller tænke, at det er din egen skyld, at du har ondt. En advokat kan hjælpe dig videre med en erstatningssag. Det kan være, du blot har spørgsmål og har brug for råd og vejledning til at søge ved de instanser, du skal klage ved. Men det kan også være, at du har brug for en advokat til at tage hele sagen for dig. 

Det er vigtigt, at du som sportsudøver tager dine skader alvorligt og ikke går for lang tid og bider det i dag. Så bliver det svære for dig at dokumentere skaden. Noter dig straks den person, som har fejlbehandlet dig, og kontakt et advokatfirma. Der findes heldigvis digitale advokatfirmaer, som står klar til online hjælp. Det er nemt og ligetil at få hjælp, når du kan gøre det fra sygesengen derhjemme.

Advokathjælp til hele holdet

Hvis du selv har erfaring med fejlbehandling og efterfølgende advokathjælp, så husk at dele det med dit hold. Det kan være, at der er andre, som sidder med samme problemer, som går ud over jeres præstationer. Smerter og især kroniske smerter gør rigtig meget for ens mentale velbefindende og bør italesættes, så I kan fortsætte som hold og nyde sporten sammen igen.

Hvis din holdkammerat er kommet i knibe med en smerte, som hendes behandler har gjort værre, så husk at sende hende videre til en advokat, der kan hjælpe hende. I kan også sætte jer ned sammen ved en computer og finde en advokat online, som kan svare på jeres spørgsmål. Det er vigtigt, at der ikke er nogen, som går alene med det – så husk at være opmærksom på, hvordan dine holdkammerater har det med deres eventuelle skader. 

Er uheldet ude, og du har fået det værre efter en massage, fysioterapi, kiropraktik eller noget helt fjerde, så skriv eller ring til et advokatfirma, der kan hjælpe dig videre med en klage. Det er ikke svært at finde den rette hjælp, du skal blot huske at handle med det samme. Jo længere tid, der går, og jo værre skaden bliver, jo svære bliver det at dokumentere og huske hele skadesforløbet.  

Og til sidst – husk at nyde sporten og pas på hinanden, så I ikke får skader.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner