Gør dig klar til en sportssommer ud over det sædvanlige

indhold.svg

Selvom vejret i øjeblikket byder på mere regn end sol, så er sommeren altså lige rundt om hjørnet. Selvom sommeren igen i år ikke bliver som den plejer, fordi festivaler og store events er aflyst, så er der stadig masser at glæde sig til. Hvis du ligesom os elsker sport, så kan du i særdeleshed se frem til en sommer ud over det sædvanlige. På grund af en aflysning af både EM i fodbold og OL i 2020, er disse store sportsbegivenheder nu rykket til i år, hvilket betyder, at der altså kun er ganske få uger til, at EM i fodbold begynder samt to måneder til, OL starter. Hvis vi er så uheldige at få en sommer fyldt med regn og dårligt vejr, så er der heldigvis masser af god sport i fjernsynet, som kan underholde dig. Selvom vores verden stadig ikke ser helt normal ud, så er der stadig lagt i kakkelovnen til en sportssommer ud over det sædvanlige. Læs med videre herunder og find ud af, hvilke tre store sportsbegivenheder du kan se frem til denne sommer.

EM i fodbold

Om kun cirka to uger starter den første store sportsbegivenhed denne sommer, nemlig EM i fodbold. Hvem tror du vil stå med trofæet i sidste ende og kalde sig vindere af EM 2021? Odds på EM vinder og skab lidt ekstra spænding gennem turneringen. EM er en af de begivenheder, som oprindeligt skulle have været afholdt i 2020, men som blev rykket til 2021 på grund af covid-19. Det betyder bare, at fodboldfans rundt omkring i Europa glæder sig endnu mere til at se deres land kæmpe for den eftertragtede titel, nemlig europamestre i fodbold. Danmark deltager naturligvis også, og flere af Danmarks kampe skal endda spilles i Parken i København, så der er lagt op til en sand folkefest i gaderne, når de danske fodbolddrenge spiller deres kampe.


vienna-reyes-qCrKTET_09o-unsplash.jpg


De Olympiske Lege

En af de største sportsbegivenheder i verden, nemlig OL, begynder om kun to måneder. På grund af begivenhedens størrelse, blev De Olympiske Lege aflyst i 2020 og rykket til 2021. OL bliver afholdt i Tokyo, Japan, og selvom der også har været spekulationer om, hvorvidt det er muligt at gennemføre OL i år, så ser det altså ud til at blive en realitet. Danmark er naturligvis også repræsenteret i diverse sportsgrene, så der er gode grunde til at sidde klar og heppe på alle de danske atleter. 

Tour de France

En sportsbegivenhed, der er tilbagevendende hvert år til stor begejstring for mange mennesker, er naturligvis Tour de France. Årets cykelløb skal køres fra den 26. juni til den 18. juli, hvilket altså betyder, at det kommer til at overlappe med EM i fodbold. Det behøver heldigvis ikke at være noget problem, for det betyder bare, at du har masser af god sport at se i fjernsynet det meste af dagen. Verdens største cykelløb har eksisteret siden 1903 og er elsket over hele verden.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner