Gode idéer til sammenrystning af dit hold

Skærmbillede 2020-05-15 kl. 08.59.43.png
indhold.svg

En af de bedste ting ved at gå til en holdsport er det sammenhold, der medfølger. Det er derfor vigtig at skabe en rar atmosfære på holdet, hvor alle føler sig godt tilpas. Dette kræver aktiv handling, hvor man sørger for at pleje venskaberne mellem spillerne. 

Til det formål findes der mange forskellige aktiviteter, som man kan lave sammen på holdet. Hvis du leder efter en aktivitet, der kan ryste dit hold sammen, så kommer vi her med tre forslag, der er inddelt i, hvilken aldersgruppe de passer til.

Skærmbillede 2020-05-15 kl. 08.59.43.png

For de voksne

For et hold bestående af voksne mennesker, skal der gerne være noget at konkurrere om, når man skal rystes sammen. I kan vælge at lave en intern konkurrence, hvor I for eksempel better på sportskampe for at se, hvem der er bedst. Her kan alle være med, selvom nogle måske har brug for betting tips. I kan sammen vælge hvilke kampe, I spiller på, for på den måde er det nemmere for jer at holde øje med, hvem der klarer sig godt. Hvis I better på en bestemt liga, kan I aftale en præmie til vinderen af hver runde.

For børnene

Hvis dit hold består af børn, så kan det være en god idé at arrangere et overnatningsarrangement. Det kan være hjemme hos en af jer, hvor alle bliver invitereret, og hvor der bliver sørget for snacks og underholdning. 

En anden løsning kunne være, at I lejer en hal eller lignende, hvor der alle på holdet kan tumle rundt, spille bold eller hvad de måtte have lyst til. Her kan I få lov til at være sent oppe, og når trætheden uundgåeligt melder sig, så kan der redes op i en del af hallen. Her har alle muligheden for at brænde krudt af og være sammen på en uforpligtende måde.

For alle

Ethvert hold kan nyde godt af en god omgang teambuilding. Her styrker I som trup jeres samarbejdsevner samtidig med, at I oplever at komme hinanden ved på en anderledes måde. Der findes mange forskellige måder at gøre dette på, men vi anbefaler, at I sætter en hel dag af til det. 

I kan blandt andet tage på klatrebane, hvor I både kan arbejde sammen og dyste om, hvem der kan komme højest. Efter I har lavet jeres teambuilding-aktivitet, kan I med fordel tage ud at spise sammen eller lignende som afrunding på dagen.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner