Betting24 - Dit foretrukne valg af online sports betting

Er du også en better, der gerne vil vide så meget som muligt, inden du bevæger dig ud i et oprør imod bettingfirmaernes svimlende overskud? Betting24 ønsker nemlig at være dit foretrukne valg, når det kommer til dybdegående analyser og informationer, fordele og ulemper for valg af bookmakere samt tilhørende betting tips på de mest populære ligaer. Betting24 har et ønske om at give dig al det du har behov for at vide og det bedst mulige overblik for sports betting på det danske bettingmarked. 

Bookmakerguide: Vælg den rette bookmaker

For at opnå rentable resultater samt gode oplevelser med betting generelt, skal den rette research være på plads. Dette sørger Betting24 for! På Betting24.dk er der først og fremmest sørget for en helhedsvurdering af fordele og ulemper hos de forskellige betting steder med 20 års erfaring i online gambling- og bettingsuniverset. Betting24 sætter stor prioritet i at levere troværdighed, gennemsigtighed og objektivitet. Betting24 går ikke på kompromis med dette. Derfor ser Betting24 ikke nogen betting sites som de bedste på markedet, men som mulige aspiranter med forskellige fordele og ulemper. Så er det altså helt op til dig selv, hvad der passer bedst til dig som better. Hos Betting24 følger der også en opsætning af hvilke muligheder du har, for at få en betting bonus hos de forskellige betting bookmakere.  

Hvad er en betting bonus?

En betting bonus er dét du kan få tildelt, når du er klar til at spille for første gang hos en bookmaker og har indbetalt dit første beløb. Det er som regel en dobling af, hvad du har indbetalt hos de fleste betting udbydere. Så indbetaler du fx. 500 kroner vil du få en tilsvarende bonus på 500 kroner oveni. Betting24 har lavet en liste over de forskellige bonusser, der findes samt hvad diverse bettingselskaber tilbydere deres spilbrugere af bonusser. 

Velkomstbonus - Få størst udbytte af din bonus!

I dag er der generelt mange muligheder hos betting siderne, for at få gribe bonus hos de forskellige bookmakere. Alligevel kan udvalget blive så uoverskueligt, at man fravælger den. Giv ikke op! Hos Betting24 sørges der for, at du har den rette viden om markedets mulige bonusser for nye og eksisterende spillere. Derfor har man hos Betting24 sat sig grundigt ind i, hvor du kan fx. kan finde de bedste velkomstbonusser. Dog er det vigtigt at du selv sætter dig indgående ind i tilhørende vilkår og betingelser, hvor der altid vil være krav til gennemspilning og afgrænset tid for dette, således du i sidste ende har mulighed for at udbetale din bonus og få den bedste spiloplevelse ud af det. 

Live score & live betting

Betting24 går op i at give deres brugere en god spiloplevelse og hos Betting24 har du mulighed for at følge med i de kampe du spiller på. Med live score kan du holde øje med dine væddemål om så du er på farten eller sidder på stadion. Her kan du finde statistikker, holdopstillinger, stillingen i ligaen, odds sammenligning, head to head samt meget andet. Betting24 live score dækker et bredt udvalg af sports i de større ligaer. 

Hvis en kamp er i gang har du ved de fleste sportsbetting sites også mulighed for live betting, hvor udvalget er bredt og dybt ved de største online sites såsom 888sport, Bet365, Betfair, Unibet, Bwin m.fl. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner