Player_slider

Artikler

Er du god til at bette på sport som ikke ligger øverst i ligaen? Måske endda lokale klubber?

indhold.svg

Kender man sin sport godt, og måske endda bedre end andre, så er der gode muligheder for at kunne tjene en god skilling på det. Mange unge især oddser på deres yndlingshold og spillere og det er særligt dem med godt kendskab til holdet, som vinder oftest. De fleste bettingsider fokuserer på de helt store klubber og ligaer, men der findes hjemmesider, som også tilbyder odds til mindre klubber.

Betting kræve rikke man er sportsnørd

Hvis du gerne vil forsøge dig med at oddse på sport, så kræver det ikke nødvendigvis at du er inkarneret fan. Det er en stor fordel, men det er ikke et krav. Start med at oddse på de hold eller klubber du kender bedst, og lad være med at satse hele puljen første gang. Få en fornemmelse for spillet og arbejd dig langsomt frem. Er du godt inde i det, kan du gå hurtigere frem og forsøge dig med nogle større chancer, i forhold til oddsværdien. Det kunne for eksempel være ved at satse på mindre, lokale klubber. Der findes muligheder for bookmakere uden dansk licens, som tilbyder odds til mindre klubber. Det kan du læse om længere nede.

Find hjemmesiderne med de bedste odds

Der findes efterhånden mange forskellige hjemmesider, som tilbyder gode odds til de helt store kampe. Derfor gør det heller ikke noget lige at undersøge, hvor du kan få de bedste odds, så du ikke bliver snydt. Når man skal satse sine penge, vil man selvfølgelig gerne have de bedste odds. Vær opmærksom på at de helt store sider med licens, kræver validering af din identitet og de har også en række regler de skal følge - fx at sætte en øvre grænse på indsatser.


Hjemmesider uden dansk licens

Hvis du gerne vil have et bredere udvalg af odds og færre regler for dine indsatser, så kan du finde en betting side uden dansk licens. At få en spillelicens er dyrt og derfor vælger nogle sider ikke at anskaffe sig den. En licens sætter også flere restriktioner for hjemmesiden. Det er dog ikke ulovligt at spille på hjemmesiden. Hjemmesider uden dansk licens kan give et større udvalg af odds, mulighed for højere indsatser, større bonusser og flere betalingsmuligheder. Det er også her du vil kunne finde oddsmuligheder for lige præcis de klubber, du bedst kan lide Til gengæld har du ikke den samme sikkerhed, som ved bettingsider der har fået udstedt en licens. Du vil aldrig være i tvivl om en hjemmeside har licens, da det altid skiltes tydeligt på siden.


Tag dine forbehold

Uanset hvor du oddser henne, er det vigtigt at tage sine forbehold. Selvom du er en erfaren oddser, er det vigtigt at være opmærksom på sit spillemønster. Har du brug for en spillepause, kan du altid registrere dig på www.rofus.nu for kortere eller permanent pause.

Populære artikler
chelsea_troje Chelsea trøje | Trøjer til børn og voksne UnitedSport.dk

Den nye Chelsea trøje er ude og klar. Her kan du finde et stort udvalg af Chelsea trøjer. Der er både hjemmeba…

image001--.jpg Hårdt arbejde kan bringe dig tættere på dine mål
Golf Administrationssystem til golf: Gratis app og website

Få bedre styr på kommunikation samt de administrative og praktiske opgaver, så der er mere tid til at pleje me…

Gør som 1.234.000 andre og opret dig hos Holdsport