Denne sæsons Champions League-favoritter

indhold.svg

Når det kommer til denne sæsons fodbold, har det været en sæson med mange formdyk, imponerende stimer samt overraskelser. Der har været godt gang i Champions League-opgørene allerede, og der er allerede et par af favoritterne før sæsonen gik i gang, som har forladt den store turnering. 

Vi vil her forsøge at bringe en oversigt over denne sæsons Champions League, og hvem der er favoritterne til den. 

En sæson med imponerende stimer

Kigger man rundt om i Europa, kan man finde mange hold der har leveret imponerende resultater ud over det sædvanlige. For eksempel vandt Liverpool i denne sæson 18 kampe i træk, og havde før deres krise en start på sæsonen, der bød på hele 25 sejre ud af 26 mulige. Imidlertid er Liverpool som bekendt løbet ind i en krise, der blandt andet så dem tabe 3-0 mod Watford i den engelske Premier League. 

Derefter røg de ud af Champions League efter de smed en 2-0 føring hjemme mod Atletico Madrid, og endte med at tabe 3-2 i forlænget spilletid. En meget dramatisk og spændende affære. Er du interesseret i at se bookmakernes favoritter til årets turnering, kan du læse mere om Champions League odds her. 

Andetsteds har et hold sat en imponerende stime ind. Her er tale om tyske Bayern Munchen, der siden deres managerskifte tidligere på sæsonen har gjort det imponerende godt. De tyske i rødt og blåt vandt blandt andet 10 kampe i streg i den hjemlige Bundesliga. Samtidig har holdet slået Chelsea på udebane med hele 3-0 i første runde af ottendedelsfinalerne i denne sæsons Champions League.

Skærmbillede 2020-04-03 kl. 09.22.56.png

Lurer overraskelsen?

Liverpool, den helt store favorit til at genvinde Champions League, er altså slået ud. Det har banet vej for en mulig overraskelse. Deres egen banemand, Atletico Madrid, gør det altid godt i turneringen, og kunne være en mulig bejler til at gå hele vejen i år. Således har madrilenerne også været i 2 Champions League-finaler i de sidste 6 år. 

Andetsteds har italienske Atalanta også overrasket mange. De har i de sidste år haft gang i et meget spændende og lovende projekt, som også har set dem pløje igennem hold i den italienske Serie A. Her har de blandt andet scoret 7 mål hele 3 gange i denne sæson. Senest så vi dem også gøre det godt i Champions League, da de slog Valencia ud. Her scorede de blå fra Atalanta 4 mål i begge opgør, blandt andet på 4 mål af en af de helt store profiler, Ilicic, i den sidste kamp.

Den tyske maskine

Bayern Munchen har i lang tid været den eneste seriøse kandidat til Champions League-titlen efter nogle svingende år for Borussia Dortmund. I år er en alternativ spiller og kandidat kommet på banen. Her er selvfølgelig tale om RB Leipzig, der meget overbevisende har spillet sig i kvartfinalen efter blandt andet en 3-0 hjemmesejr mod Mourinhos Tottenham. Leipzig har i de seneste år bygget på deres projekt, som blot er blevet mere og mere solidt. I år har angriberen Timo Werner specielt strålet.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner