Gode behandlingsformer til smerter i krop og sind

image001 (1).jpg
indhold.svg

Ondt i kroppen? Så er du bestemt ikke alene. Rigtig mange danskere står hverdag op, og går på arbejde med smerter forskellige steder i kroppen. Mange ved ikke hvor disse smerter kommer fra, men værst af alt, så er rigtig mange i tvivl om,hvad de skal gøre ved disse smerter og hvordan de skal behandle dem. Her taler vi om alle typer af smerter, fra ondt i fødderne og maven til ondt i ryggen eller hovedet. Hvis du hører til den gruppe, som kan genkende dette scenarie, så føler du måske også, at du har prøvet alt. Men der findes faktisk mere alternative behandlingsmetoder, som for rigtig mange mennesker kan være en hjælp, til at komme ud af deres smerter, så de igen kan stå op og gå glade på arbejde, fuldstændig fri for de smerter, som de har døjet med længe. 

Zoneterapi - prøv selv?

Zoneterapi er en af de behandlingsformer, som for mange måske kan være svær at tro på, men, som faktisk i rigtig mange tilfælde kan ændre folks smerte liv. Zoneterapi er en behandlingsform, hvor man behandler hele kroppen gennem massage på fødderne. Det er nemlig sådan, at alle dele af kroppen har en forbindelse til fødderne. Denne type terapi er noget, som du også selv kan uddanne dig til at kunne. Og det kan du faktisk helt uden at have nogen anden sundhedsfaglig uddannelse i forvejen. Med zoneterapeut uddannelse kan du selv lære, hvordan du behandler andre, og du kan dermed være med til at ændre livet for rigtig mange andre mennesker. Derudover får du gennem uddannelse en rigtig stor mængde visdom omkring kroppen, og den måde vores systemer fungerer på, så du også derigennem kan hjælpe dig selv og blive klogere på din egen krop. Har du i forvejen en sundhedsfaglig uddannelse, er der nogle fag, som du måske kan få merit for, altså som du ikke behøver at tage. Har du ikke en sundhedsfaglig baggrund kan du også sagtens starte på zoneterapi uddannelsen, og lære alt du behøver gennem undervisning i forskellige fag om kroppen og sindet, som sundhedspsykologi og anatomi. 

Påvirkning fra top til tå

Som sagt er zoneterapi en behandlingsform der tager udgangspunkt i fødderne. Som zoneterapeut ser man fødderne, som et kort over alle delene af kroppen, hvor hvert et nervesystem, hver en muskel og hver en tarm i maven, er forbundet til et bestemt sted på foden. Ved at behandle gennem foden og tage fat der hvor smerterne er forbundet mellem foden og resten af kroppen, kan man behandle problemerne indefra gennem nervesystemerne i kroppen. Mange oplever en helt vild følelse i kroppen efter at have prøvet zoneterapi. Det er nemlig svært at forstå hvordan eksempelvis ens smerter i nakken kan løsnes gennem et tryk et bestemt sted på foden. Også smerter i maven, som forstoppelse eller tarmsygdomme kan behandles gennem zoneterapi. Det er ellers sygdomme, som kan være rigtig svære at behandle, og som rigtig mange går rundt med, uden at få den rigtige behandling, eller i hvert fald uden at få en behandling der hjælper dem. Her har zoneterapi også vist sig meget hjælpsom og brugbar, og kan virke utrolig lindrende for den slags smerter. 

 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner