2
:
3
Udekamp mod TPI Odense 3

Vi stiller med en smal trup, da vi får flere afbud på dagen, og reserverne viser sig at være mere eller mindre skadet. I weekenden havde vi endda fået hjælp af Ulrik Holst og Lars Eriksen fra torsdagsholdet. På papiret et godt hold. Vi spillede på kunstgræs, og selvom vi ikke var begejstrede for underlaget dominerede vi faktisk de første 20 min, hvor Daniel (?) bragte os foran og med lidt held havde vi øget med en yderligere scoring. I stedet udligner TPI på et indlæg og efterfølgende hovedstød. Denne scoring tændtes modstanderne, som pressede videre, både i resten af første halvleg og efter pausen hvor de bragte sig foran. Vi var farligst, når vi fik spillet bolden op gennem banen, og Alslev fik netop sådan en, som han efter lidt rod fik sparket på roden af opstanderen og ind bag målmanden. 10 min før tid får TPI tilkendt et straffespark, som Lars ikke havde chance for at snuppe. Slutresultat 3-2 til TPI.

Kampens spiller Maja igen, foran Daniel og Alslev.

Tak til hjælpespillere, og vore 4 trofaste medrejsende supportere.