6
:
3
U11 kamp Rødovre FC - Rungsted-Hørsholm
En kamp mod Rungsted, som lignede den foregående mod Jægerspris til forveksling. I hvert fald på resultatet og måden vi greb den an på... Igen en lidt usikker start, hvor vi igen kommer foran. Denne gang efter bare to minutter. Rungsted får bragt sig tilbage i kampen. Igen ved sløset forsvarsspil. Første periode slutter 1-1. I anden periode kommer Rungsted foran 2-1 og vi roder en smule rundt på banen. Heldigvis har vi en dygtig sidsteskanse og Jonas er klar, når der er brug for ham med nogle deciderede sublime redninger! Han holder os inde i kampen, mens vi prøver at finde frem til vores gode pasningsspil og de store chancer. Det bliver dog bedre og bedre (nøjagtig ligesom mod Jægerspris og flere andre kampe i første runde) og anden periode slutter 2-2. Tredje periode er dårligt begyndt før vi bringer os foran 3-2 for bare at se Rungsted udligne 18 sekunder senere, 3-3... Kampen bølger på det her tidspunkt frem og tilbage og det er ret tydeligt, at det næste hold der scorer, vinder kampen, da der er ved, at være udsolgt hos de fleste. Også hos Rungsted, som stillede op med en markant større trup og en U15 målmand. Dog formår vi, at spille bolden utrolig meget og flot rundt, så Rungsted kommer ud at løbe rigtig mange forgæves meter. Vores fokus på konditionstræning viser helt sikkert også sin berettelse her. Mange løber solen sort idag. Fremragende arbejde! Vi lykkes i at være de første, som scorer til stillingen 4-3 og herfra ser vi os ikke tilbage og vi vinder kampen med en flot 6-3-sejr, hvor alle (og det kan lyde som en kliché, men det er det langt fra) spillede imponerende overbevisende meget få personlige, kostbare fejl. Hvis vi kan holde det niveau resten af sæsonen, bliver det et aldeles interessant landsstævne!