:
3
U11 kamp Rødovre FC - Jægerspris

En spændende kamp som var set frem til qua Jægerspris flotte resultater i første runde.

Vi var til kampen plaget af mandefald og stillede op med kun en udskifter i hver kæde. Tak til Tobias for at stille sig til rådighed med kort varsel.

Vi kommer planmæssigt foran efter ca fem rodede minutter på et flot gennemspillet mål.
Jægerspris får dog svaret igen tre minutter senere, da vi tager lidt for let på opgaven i forsvaret og de får udlignet på et sjusket mål.
Resten af perioden går med at begge hold, uden held, forsøger at få styr på spillet og pasningerne.

I anden periode glimre vores pasningsspil og vi kommer foran med 3-1 som også slutter med denne føring. Her havde vi Jægerspris nede i posen og spillede glimrende og gav kun få små chancer væk. Desværre var vi meget uskarpe foran mål og anden periode slutter med en to-måls føring.

Til tredje periode var vi måske ikke helt klar fra start? Måske troede vi, at sejren var sikret, da vi kommer foran 4-1 efter kun et minuts spilletid? I hvert fald får Jægerspris reduceret med to hurtige mål til stillingen 4-3 og der var igen spænding i kampen. Heldigvis har vi lært at stramme balderne og efter 7 minutter af tredje periode får vi bragt os på 6-3, som også bliver kampens resultat.

Igen bliver vores lidt halvsløve start en smule udslagsgivende og skaber en, måske unødig, spændende kamp, men den store tro på egne evner fører til sidst til en fortjent sejr.