11
:
21
U 11 Drenge C
Desværre blev det til 2 nederlag i dag, men holdet kæmpede og gjorde hvad de kunne. Vi havde udfordringer med målmandsposten, og måtte skifte lidt rundt med forskellige spillere. Vores styrke er i forsvaret, hvor hele linjen giver den gas. Generelt vil jeg fra dagens kamp fremhæve 4 spillere... Isabella, Karla, Lauge og Theodor. Dette fordi de gjorde det lille ekstra, holdt fast i det gode humør, forsøgte noget nyt, og fordi de fortsatte til trods for modgang. Kampen mod Ølgod endte 11-21, og ved pausen stod der 13-8. Mål: Theodor 10, Isabella 1. Kampen mod Team Esbjerg endte 14-19, og ved pausen stod der 4-10. De kom godt igen i 2. halvleg. Mål: Theodor 10, Lauge 3.