1
:
0
Turnering mod BNS

Så kom dagen , og kampen vi alle havde ventet på , TOPKAMPEN mod gruppens nummer 1 - BNS , foran os med 1 point, den skulle vindes .
Efter tirsdagens lidt hårde kamp , begyndte det onsdag aften at komme med 1 afmelding , torsdag  fulgte så yderlig 2 mere . Trænere , mig fik de sidste 3 spillere med der var til rådighed , 3 andre blev sat på skades listen ..  Træneren MIG, havde fri på arbejde kl 17,00 , og fantastisk nok , var jeg kort tid efter 16,58 ved hallen .
lidt presset på tid , kom vi i gråsten heldigvis til en åben bro ,,,,,,, kampstart kl 18,00 i Vester Sottrup .. i var super gode til hurtig omklædning og vi fik kort opvarmning .
Fra start kunne spændingen mærkes , og begge hold havde chancer , og nogen gange tæt på . 1 halvleg uden mål ,,, 2 halvleg , vi har sol i ryggen , elias på mål kan igen se hvad der sker , og vi fik medvind , hvilket vi også havde brug for , meget opslidende kamp , angreb var stort set med frem og tilbage , og der kom et par skader , da BNS blev desperat , og kunne mærke  der snart  ville ske noget .... Det gjorde der så ,,,i 46 minut skete det , Diego placerede et godt skud i den ene side af målet og vi var foran med 1-0 - VIGTIGT  MÅL ....... vi spllede 5- min mere hvor det blev lidt for spændende , så fik vi alle hjem og lavede den berømte mur , kun christian blev fremme , og drillede dem han hurtige løb ,,,,,,, Bedste kamp- kamp lige til stregen ,,,,,,Så FLOT  DRENGE .  God velfortjent weekend  efter 2 gode hårde vigtige kampe,  1 pladsen er i hus ,
pulje info så er 3 spillere i top 4 med flest mål i hele puljen , Diego 14,  Ukendt  9 , Christian 7 , Storm 4,,,Vi er mega stolte af jer alle sammen , 2 kampe endnu og vi er i mål.. OG VI TRÆNERE AFTALER LIGE INDBYRDES HVEM DER  SIGER NOGET UD TIL DRENGENE , IKKE DE BLIR FORVIRRET  ,,,, GOD WEEKEND