U11 piger - Torsted 4

5. jun. 2024, kl. 16.00
U11 piger - Torsted 4
16:00 - 17:00 onsdag 5. jun
12
:
10
Torsted HK 4

Det var en virkelig spændende kamp. Vi var generelt foran eller havde teten, men Torsteds piger var stærke og gav ikke sådan op. 


Vi skulle absolut kæmpe for sejren - og det blev der bestemt også :)   Jeg synes, vi til tider dog godt kan mangle noget tempo, men det kan man sjældent få for meget af, og jeg har også forståelse for, ar det har været en lang sæson, og det er varmt i vejret. 


Vi kom relativt hurtigt foran 3-0, men det stod 5-5 ved pausen efter en  flot udligning fra Torsted i sidste sekund. Vi kom igen foran i anden halvleg (som jeg husker det, var vi på intet tidspunkt bagud i kampen, men den stod lige flere gange), men Torsted gav sig (naturligvis) ikke. Der var spænding frem til sidste minut, hvor vi dog kørte sejren hjem ret trygt og sikkert :) Godt kæmpet af pigerne, og jeg er ret sikker på, at alle fik skudt og de fleste fik scoret ✅💝 

8350

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner