9
:
0
Stor sejr på 9-0 for MIF Masters tirsdag den 12. september 2023 i Valby mod TSI

Det blev til endnu en stor sejr på 9-0 (4-0, 5-0) tirsdag den 12. september 2023 i Valby mod TSI (Told og Skat). Vi var ligesom vores modstander 7 udespillere så begge hold var uden udskiftere.

Det var rækkens bundhold så det var stort set spil til et mål og det blev ikke til mange afslutninger på Flemming i målet som sikkert tog det som kom i løbet af kampen. Mange tak til Jakob som endnu engang hjalp med at spille for os. Jakob og Per spillede meget solidt deres back pladser. Lars Bjørn spillede solidt som bagerste forsvar i vores 3 mands forsvarsopstilling.

Med Ole og Peter Højer til rådighed så havde vi en stærk midtbane som sat sig solidt på kampen.

Det blev til 7 scoringer af Erik i kampen suppleret med 2 mål af Peter Højer et i hver halvleg. Ole havde 6 assister på målene og var stærkt medvirkende til vores sikker sejr. Assist ligeledes til Peter samt Lars Bjørn.

I første halvleg blev det 1-0 (Erik efter indkast fra Ole), 2-0 (Erik efter stikning fra Ole), 3-0 (Peter Højer efter aflevering fra Ole), 4-0 (Erik efter hovedstødsaflevering fra Peter Højer).

I anden halvleg blev det 5-0 (Erik efter frispilning fra Ole), 6-0 (Peter Højer på et ordentlig hug af et langskud sat op af Ole), 7-0 (Erik efter stikning fra Ole), 8-0 (Erik hælafslutning efter frispilning fra Lars Bjørn) og til sidst 9-0 (Erik afslutning på modstander fejl).

Målmand til næste kamp tirsdag den 19. september på udebane i Kløvermarken er Flemming Hjorth.