10
:
7
SGF - Stokkemarke

Året første kamp, blev en smule mere spændende en nødvendigt var. Efter 2 minutter var vi bagud med 2 mål, forsvaret fungerede egentlig godt, men Stokkemarke fik et par heldige scoringer, så fik holdet gang i kontra spillet ført an af Christina Fausing og Susanne Hansen, baseret på et godt forsvarsspil og en god præstation i målet af Helle Michelsen, der bragte holdet på 5-2 efter 10 minutter på scoringer af netop Christina Fausing og Susanne Hansen. Herefter reducerede Stokkemarke til 5-4, Tina Jakobsen gjorde det til 6-4 inden Stokkemarke reducerede til pause stillingen 6-5.

Anden halvleg startede med en scoring af Pernille Mortensen til 7-5 herefter udlignende Stokkemarke til 7-7. Så gjorde Tina Jakobsen det til 8-7, Pernille Mortensen til 9-7. Så løb holdet ind i en uheldig 2 minutters udvisning til Mette Larsen-Leonhardsen. Inden Tina Jakobsen på straffekast gjorde det til slutresultatet 10-7. I en kamp hvor holdet burde have udnyttet chancerne bedre. Kampens spiller blev meget fortjent Christina Fausing, siger træner Hans-Otto Larsen-Leonhardsen, der dog også nævner at fundamentet blev lagt en god præstation af forsvar og målvogter.

Det vides endnu ikke hvornår næste kamp spilles da kampen mod NFH den 12/10 formentlig flyttes til en senere dato.

Husk håndbold skal ses i hallen.

Halvleg
2'
Goal_3
Ditte Hertz 0-1
Mål
3'
Goal_3
Nanni Jensen 0-2
Mål
Christina Engelbrecht Fausing 1-2
Mål
Goal_3
6'
Christina Engelbrecht Fausing 2-2
Mål
Goal_3
7'
Christina Engelbrecht Fausing 3-2
Mål
Goal_3
8'
Susanne Hansen 4-2
Mål
Goal_3
9'
Christina Engelbrecht Fausing 5-2
Mål
Goal_3
10'
Christina Engelbrecht Fausing
Gult kort
Yellow_card
16'
19'
Goal_3
Ditte Hertz 5-3
Mål
Tina Jakobsen 6-3
Mål
Goal_3
20'
21'
Goal_3
1'
2'
Goal_3
Ditte Hertz 7-5
Mål
Susanne Hansen
Gult kort
Yellow_card
5'
10'
Goal_3
Natacha Ellehammer 7-6
Mål
Tina Jakobsen 8-6
Mål
Goal_3
12'
Pernille Mortensen 9-6
Mål
Goal_3
14'
18'
Goal_3
Ditte Hertz 9-7
Mål
Mette Marie Holt Larsen-Leonhardsen
2 minutters udvisning