8
:
22
SGF - Eskilstrup Håndboldklub
I en kamp hvor der var spænding om resultatet i store dele af første halvleg, i en kamp der var meget fair spillet, der var kun et enkelt gult kort i hele kampen, kæmpede piger bravt i store dele af kampen, men vi måtte bare konstatere at vi var oppe mod et meget stærkt Eskilstrup hold. Det var især Pernille Mortensen var med til at holde inde i kampen med 3 mål før pausen. Hvor holdet var med indtil det 16. minut ved stillingen 5-5, herefter stak gæsterne og førte 5-9 ved pausen, det var især Anne Mette Holt Lauridsen der førte taktstokken med 4 mål før pausen. I anden halvleg blev det aldrig rigtigt spændende, da vi kun formåede at lave 3 mål, og det lykkedes aldrig at få sat en stopper for Eskilstrups målmaskine, anført af Lisbeth Brandbyge Moegreen og Anne Mette Holst Lauridsen sidste blev kampens topscore. Hos Sandby pigerne blev det Pernille Mortensen der tog den værdighed med 3 mål. Holdet måtte undvære Helle Michelsen i målet, hun blev afløst af Mirika Jacobsen der stod en god kamp trods resultatet, og blev fortjent valgt til kampens spiller.