:
2
RIF mod MIF

Uafgjort 2-2 for MIF Masters mandag den 5. juni 2023 i Kløvermarken mod RFI S

Så blev det til vores fjerde kamp i træk uden nederlag med 2-2 (1-1, 1-1) for MIF Masters mandag den 5. juni 2023 i Kløvermarken mod RFI.

Vi var kun 7 spillere til kampe så vi savnede nogle udskiftere. Bjarne var små skadet ved kampens start og Lars Bjørn samt Per fik skader i anden halvleg og holder begge nok en længere pause. Så vi får brug for jer som havde meldt afbud til dagens kamp til de kommende kamp. Og med skadesituationen så kan vi også godt bruge nogle nye spillere hvis I kender nogen som har lyst til at spille for os.

Heldigvis er der mere end 2 uger til næste kamp som er onsdag den 21. juni.

I dagens kamp stod Flemming på mål og stod en meget solid kamp. I første halvleg spillede vi 3-2-1 med Lars Bjørn som central forsvar samt Claus og Bjarne som backer. I anden skiftede vi til 2-3-1 og fik skubbet Lars Bjørn op på midtbanen. Erik var hængende angriber med Peter Jørgensen på toppen. Per var som altid her og der alle vegne med et stort løbepensum.

Kampen var meget jævnbyrdig dog med flest chancer til RIF og de kom også foran 1-0 i midten af første halvleg inden Erik fik udlignet til 1-1 lige før pausen på en god aflevering fra Lars Bjørn ind i feltet og et skud mellem benene på målmanden.

Anden halvleg bølgede meget frem og tilbage. Efter en klar dommerfejl hvor kampens dommer overså et klart frispark til RIF da Flemming samlede bolden op på en tilbage aflevering, men, dommeren dømte ikke noget og Flemming fik i gang sat et hurtig kontraangreb hvor Peter Jørgensen spillede Erik fri i feltet og efter en dribletur blev der scoret med venstre fod igen imellem benene på målmanden.

Vi kæmpede hektisk for at holde føringen hjem og Peter havde flere chancer for at score det afgørende mål. Men, i allersidste øjeblik fik RIF udlignet til kampen resultat 2-2 på et fremragende hug efter en returbold på et frispark.