TSIF Old/Senior Old Boys - ØSVN

5. jun. 2024, kl. 19.00
TSIF Old/Senior Old Boys - ØSVN
19:00 - 20:10 onsdag 5. jun
3
:
3
OB hjemme ØSVN

Onsdag var endnu en hjemmekamp for Klubbens OB Hold.


Kampen startede med totalt overtag fra ØSVN og der gik ikke mange minutter før det første mål var i kassen. 1-0 til ØSVN og da der efter et par minutter kom endnu et mål til ØSVN, var vi mange der tænkte at det her bliver en massakre..!

Massakren udeblev, heldigvis kunne man fristes til at sige ;-)

ØSVN stillede op uden nævneværdige udskiftere og var efter 7-8 minutter ligeså langt bagud på boldberøringer som TSIF var på mål. Men som vi alle ved så er kampen ikke slut før sidste fløjt og man må sige at med en reducering til 2-1 i slut-minutterne af første halvleg, viste TSIF rutinerede herrer at fordi man ikke har det vildeste løbepensum så kan man godt spille klogt med få ressourcer.

2. halvleg startede som første, med dominans fra ØSVN og Preben (læs rigtig navn) lavede et pragtmål til føringen 3-1.....

At man ikke længere er verdens hurtigste eller aldrig er total skadesfri er nogle af livets realiteter når man spiller OB og det kom vi til at føle igennem en anden halvleg, hvor vi, stadig forsøgte os med filt boldspil, men langsomt faldt fra hinanden med skader og manglende fokus. Men hva' var det, en Allan Brixen der kommer flyvende 240 kr.  for sent giver pludselig atter energi til holdet!

Med få minutter og 2 vigtige kasser ændrer stillingen sig til 3-3, en fantastisk præstation. En kæmpe indsats i de døende minutter var altafgørende. Dog var alle en smule skuffede, hvilket er forståeligt når vi nu ellers til tider spiller langt bedre!

Det skal blive både sjovt og spændende at følge truppens næste kamp med holdets mange topspillere der skal folde sig ud mod Kolding KFUM.

7000

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner