MIF Masters - TSI

30. maj. 2023, kl. 17.30
MIF Masters - TSI
17:30 - 18:25 tirsdag 30. maj
5
:
1
MIF mod TSI

Så blev det til den anden sejr i træk med 5-1 (4-0, 1-1) for MIF Masters tirsdag den 30. maj 2023 i Kløvermarken mod TSI (Told og Skat).

Vi var 9 spillere til kampen og havde Mads med tilbage i målet. Mads havde en rolig kamp hvor der ikke var mange afslutninger fra vores modstander. Vi kom komfortabelt foran 4-0 i første halvleg med 4 effektive scoringer af Erik. Først 1-0 efter en aflevering fra Lars Bjørn med et skud midt i målet. Dernæst 2-0 på en stikning fra Peter og en solotur mod målet og en scoring på en tå hyler. Målene til 3-0 og 4-0 på friløber på afleveringer fra Lars Bjørn. Vi havde mange yderligere chancer og et godt presspil så en god første halvleg.

Forsvaret sikkert styret at Ole i første halvleg med Per, Flemming og Claus som gode backer. I anden halvleg blev Ole skadet efter få minutter og den centrale forsvarsplads blev overtaget af Lars Bjørn.

Midtbanen godt styret af Peter Højer og Bjarne.

Anden halvleg endte 1-1. Og lige så effektiv som Erik havde været i første halvleg ligesom glemsom var han til at aflevere til bedre placerede medspillere i anden halvleg. Så mange chancer blev forspildt. Et enkelt mål til 5-0 blev effektiv sat ind at Peter Højer med et velplaceret skud godt sat op af Per. Modstanderne reducerede til slutresultatet 1-5 direkte på et hjørnespark.

På sidelinjen var Lars Henrik igen ude og heppe på holdet. Mange tak for opbakningen. I fravær af den udpegede øl mand som var forhindret p.g.a. håndværkerbesøg i sommerhuset så var Erik dagens ælmand.

 

Øl/sodavandsmand til næste kamp mandag den 5. juni er Peter Jørgensen.

 

Mange hilsner Erik - holdleder

Link: Firmafodbold https://www.fskbh.dk/

2920

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner