MAN B&W - TSI

25. sep. 2023, kl. 19.20
TSI Fodbold - Modstander
19:20 - 20:20 mandag 25. sep
0
:
2
MAN B&W - TSI

Der var stor opbakning til TSI. Næsten udsolgt i TSI's tilskuerafsnit, hvor Jan, Leif og Gert heppede det bedste de havde lært. Desværre var den Tifo (2x13 m), som de havde brugt det meste af sommeren på at lave, blevet helt væk, muligvis på grund af alder....;-)

1. halvleg endte 0-2 hvilket nok ikke var helt uretfærdigt, men TSI havde også i hvert fald en enkelt chance. Allerede i 1. halvleg var mørket faldet på, men lyskasterne gjorde at man da kunne se bolde det meste af tiden. 

I 2. halvleg fik vi glæde af at vi var ti spillere, hvilket betød at vi ikke blev løbet helt overende, men faktisk løb godt for hinanden og dækket godt op - resultatet blev 0-0 for denne halvleg. Yderligere skal det nævnes at dommeren spurgte om han måtte spille med TSI i næste kamp - jeg tog det som et udtryk for at han kunne se, at vi har godt humør og kammeratskab - også selvom vi er bagud.

Tak til Gert som havde medbragt øl og vand til 3. halvleg som foregik på p-pladsen. 

4000

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner