10
:
3
KFUM.s BK Odense - MG & BK
U12 PIGERNE ER PÅ PLETTEN IGEN 💪🏼💚⚽️ 8 seje piger drog afsted mod Middelfart til sæsonens sidste kamp. Tak til MG & BK Fodbold for at stille en kunstgræsbane til rådighed med så kort varsel - fedt at sæsonens sidste kamp ikke måtte aflyses bare pga. regnvejr. ☔️ Der var fuld spilletid til alle, så ingen piger frøs på trods af det kolde vejr. Derudover skal det lige nævnes, at vi ikke havde vores faste målmand med, men det var heldigvis ikke noget problem - to seje piger trådte til og tog en halvleg hver. 💪🏼💪🏼 Vi var vidne til en meget velspillet kamp, hvor præcise afleveringer, flotte driblinger og stærkt forsvarsspil gjorde, at der ikke var nogen tvivl om, hvem sejren ville gå til. Der blev på intet tidspunkt trådt på bremsen af kfum pigerne! De fortsatte deres flotte spil gennem hele kampen, og det betød, at de gik derfra med en sejr på 10-3. 🥳💚⚽️🏆🤩 Sæsonen er slut, og det er tid til at lave en samlet status: 10 kampe = 7 sejre / 3 nederlag. Vi har scoret intet mindre end 45 mål. MEN VIGTIGST AF ALT: vi har 16 glade og velspillende fodboldpiger med et stærkt sammenhold, og som virkelig har udviklet sig gennem sæsonen. Det er uanset om det gælder afleveringer, tacklinger, skud, sammenspil, kommunikation eller spilforståelse - pigerne har udviklet sig på alle områder, og det er en fornøjelse at se. Der er ingen tvivl om, at det er to meget stolte og tilfredse trænere, der ser tilbage på efterårssæsonen. 💚😇💪🏼 #fremtidenergrøn 💚- også i pigefodbolden 😉