:
23
Kamp serie 1 ude mod Ø. Brønderslev

Ærgeligt nederlag

Vi startede kampen med flot presspil og kom til gode afslutninger. Det blev hurtigt klart at det var en modstander som var til at tale med. Vi fik sat spillet op og var gode til at komme på kant. Vi brænder desværre alt for mange chancer på deres dygtige Målmand. Vi går til pause med en lille føring til Øster Brønderslev.

2. Halv kommer vi ikke så godt fra start. De har fået styr på vores presspil og i løbet det første kvarter kommer vi bagud med 9 mål. Vi får et lille comeback i slutningen af kampen, men der bliver aldrig spænding om resultat.

Vi er i overtal en del gange men vi formår ikke at vinde disse perioder, sammenholdt med 10-15 brændte chancer, bliver det til et nederlag på 23-18.

Vi må op på hesten igen, og forsøge at tage de positive ting med videre til næste kamp mod Sæby.