Kamp mod Nivå-Kokkedal  FK

22. jan. 2023, kl. 10.00
Drenge U13 (2010) - Modstander
10:00 søndag 22. jan
3
:
1
Kamp mod Nivå-Kokkedal  FK

Det blev en lidt kaotisk optakt til kampen, idet der kom afbud fra 3 spillere få timer før kick off, men heldigvis trådte Emilos’ bror Jacob til og gjorde en rigtig fin figur.

Spillerne blev budt velkommen af Holdleder Irena, som mødte 1 time før os andre for at pakke de nye spillersæt ud og lægge dem frem med bukser og strømper på bænken og trøjer hængt på bøjler – virkelig proff! Jo, der manglede skam ikke noget!

Kampen mod Nivå/Kokkedal var et rent topbrag, hvor vi med en andenplads i tabellen kunne indtage førstepladsen med en sejr. Derfor var der god tænding i spillertruppen til opvarmningen og højt humør som indgangsvinkel til kampen.

I ugens løb havde vi trænet boldbesiddelse (rondo), opspil fra forsvaret, spil på tredje mand og cut backs og det gav pote. Vi kontrollerede kampen ved at holde fast i kuglen og fik modstanderen til at løbe rundt i trekanter, mens vi kom længere frem på banen, så modstanderen til sidst måtte opgive deres presspil. Dette skabte endnu mere plads til at bygge angrebene op og få fløjene mere med, hvorfor vi kom foran 1-0 i starten af første halvleg. Herfra bølgede det lidt frem og tilbage, men i slutningen af halvlegen blev det til 2-0 ved et mønsterangreb, hvor vi viste stor indbyrdes spilforståelse og evne til at skabe en overtalssituation så Raller nemt kunne score.

I pausen fik vi justeret lidt og kom ud til anden halvleg med godt presspil, men Nivå kom mere og mere med i kampen og fil reduceret til 3-1-på et godt frispark uden chance for Herbert.

Resten af kampen var en gentagelse af første halvleg, men målene udeblev, så da dommeren fløjtede af kunne vi fejre den fine sejr med en førsteplads. Det manglede da også bare med det nye tøj og med et flot indhop af Jakob, som gav os ekstra fart og var en konstant trussel på kanten.

Fidusen gik til William for solidt forsvarsspil og til Elias for stærkt fordelingsspil. Tak til forældrene der bakker op på sidelinjen, det betyder meget for spillerne!

3060

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner