Amager SK U9 Afd. Islands Brygge - Blovstrød HF

27. nov. 2022, kl. 09.30
Blovstrød HF - Amager SK U9 Afd. Islands Brygge
09:30 - 10:30 søndag 27. nov
28
:
2
Kamp mod Blovstrød (drenge)

Dagens kamp mod altid søde og rare Blovstrød fik en kanon start med en forsinket træner. Heldigvis sørgede Blovstrøds trænere for at varme spillerne op, mens træneren var i transit.

Vores spillere spillede en virkelig flot kamp, hvor der blev prøvet mange forskellige ting af, både i angreb og i forsvar.

I angrebet prøvede vi blandt andet at spille en længere periode, hvor der var bunden opgave med at fløjene skulle afslutte. På baggrund af denne "øvelse kan vi konstatere, at vi har nogle rigtig dygtige fløje, der kan søge bredden i spillet og hopper langt ind. Vi så også en lang række rigtig flotte skud udefra, ligesom vi var virkelig gode til at søge gennembruddene.

Og som noget helt spektakulært lavede vi to krydsspil, hvoraf det ene udløste et mål. Taget i betragtning, at vi aldrig har trænet krydsspil, er det sgu ret flot af drengene - selv modstanderens trænere klappede 😊 

I forsvaret fik vi testet forskellige forsvarssystemer, heriblandt et helt fladt system, der pressede angrebet til at skyde udefra. Og med en stærkt, stærkt spillene målmand, der kun lukkede to (2) mål ind i hele kampen, var det ret interessant at se. Når det flade forsvar så blev kombineret med lidt fisken og nogle hurtige kontraer, så var det sgu ret seværdigt.

Det var ærgerligt, at Blovstrød manglede nogle af deres bedste spillere, for det var aldrig en lige kamp. Men det gav mulighed for drengene at prøve nogle ting, der måske ikke ville være så meget plads til i en mere jævnbyrdig kamp. Og det gav et ordentligt boost til selvtilliden.

Tak for en god og seværdig kamp drenge - I viser virkelig noget fed udvikling i jeres spil 😊 

2300

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner