3
 Kamp: FG - Fuglebakken KFUM (10)

Vi er 17 mand tilmeldt, hvoraf 14 blev udtaget på baggrund af træningsfremmøde.

Vi spiller på en meget blød bane, mod et hold der har fart på og giver den max gas.

Lasse Mark bringer os foran kort efter kampstart. Fuglebakken udligner derefter til 1-1 efter et klodset og uheldigt oplæg af Wally der laver en snævert af dimensioner. Vi kommer derefter foran 2-1 på mål af Å. Desværre kommer det til udtryk at vi spiller på en helt forfærdelig bane der er fuldstændigt smadret og samtidig mangler en keeper på dagen. Yao tog første halvleg og Thorvald tog anden.
Yao kokser på en tilbagelægning og det giver en nem 2-2 udligning til Fuglebakken. Modstanderne kommer også foran 2-3 og vi er presset ret meget i bund. Her formår vi at bryde dem på en flot kontra/lang bold fra Å til Sean der kommer først over bolden og går udenom deres keeper og scorer til 3-3, hvilket er kampens resultat. De sidste 30min kommer vi meget bedre med i kampen, men det kunne godt være grundet Fuglebakkens manglende energi.

Alt i alt en kamp der er præget af en absurd dårlig bane, blandet med at vi virkeligt manglede trænings minutter, da vi ikke på noget tidspunkt formår at finde ro på bolden og udelukkende spiller med panik og uden overblik. Vi ligger også alt for langt fra vores modspiller på stort set alt, og særligt 2. bolde.

Hvis der var statistik på kampen ville det have været Fuglebakken der burde vinde. Dog giver vi dem 2 mål i kampen der er uprovokeret, så vi burde have vundet på den front.

Vi var tilfredse med et X i sæsonens første kamp.