Kamp FC Rudersdal

14. aug. 2022, kl. 14.00
Drenge U13 (2010)
5
:
2
Modstander
Kamp FC Rudersdal

Så kom vi i gang med B-turneringens første kamp og det blev til en endnu en veldisciplineret og flot holdindsats, hvor samtlige spillere leverede varen. Vi havde fokus på at spille nærmeste mand, vejlede hinanden samt løb uden bold og vi holdte konceptet det meste af kampen, hvorfor vi skabte mange store chancer og fik scoret hele 5 mål mod en god modstander.

Vi spiler bolden godt rundt og kontrollerer derfor kampen det meste af tiden. De har et par enkelte kontraer, men forsvaret formår at lukke af med kontant spil og holder faktisk Rudersdal fra chancer i første halvleg, som vi vinder 1-0.

I anden halvleg udligner modstanderen som giver dem mod og gejst, men heldigvis kommer vi igen foran 2-1 og 3-1 på godt opspil og begynder igen at kontrollere kampen. Det bliver lidt for spændende da de reducerer til 3-2, men så tager vi igen fat og lukker kampen med 2 flotte scoringer til slutresultatet 5-2 i de sidste 10 min.

Elias fik fidusen!

Det tegner godt for sæsonen, hvis vi kan holde gejsten og disciplinen i denne B-række!

Tak for en forbilledlig indsats fra alle spillere og fra de holdkammerater som mødte op for at heppe. Vi har en bred trup, hvor der gennem sæsonen er brug for alles bidrag, så pas fortsat træningen og de 10 armbøjninger og 20 maverulninger hjemme HVER DAG!

3060

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner