Holbæk Squash Klub - Herlev/Hjorten 7

30. nov. 2023, kl. 18.30
Herlev/Hjorten 7 - Holbæk Squash Klub
18:30 torsdag 30. nov
5
:
3
Holdkamp (H1) - Herlev/Hjorten 7 (R4)

På en snefyldt aften i går drog Holbæks 1.hold en smule østpå for at besøge og bekæmpe squash-mastodonten Herlev, der med sine 243 squashbaner er en af landets største klubber.

Herlev havde stillet bedre hold end sidst, men alligevel får både Frederik Myhr, Simon Rørvig og ut relativt nemt sneskovlen under deres respektive 1, 2 og 3. seedede spillere i første kryds - selvom ut måtte kæmpe lidt mere for det med en 3-2 sejr. Stærkt fightende Jonas Larsen måtte se sig besejret i 3 sæt, selvom han kom mere og mere med i kampen.
Således opmuntret rullede 2. kryds i gang, hvor fyrtårnet Frederik moste sig stærkt igennem med en 3-1 sejr, mens både Jonas og ut måtte bide i boldene med 3-1 og 3-0 tab til Herlev-tropperne. Derfor stod det pludselig 4-3, da Simon Rørvig skulle spille sidste kamp. Det blev en neglebider, men med sine Inspector Gadget-boast og sikker Holbæk-squash hakkede han Herlev til plukfisk med en 3-2 sejr, der gav hans modspiller en ægte "lunger ud af kroppen"-oplevelse.
Dermed vinder Holbæk 5-3 mod Herlev på udebane - KÆFT det er stærkt spillet drenge, og fidusbamsen må gå til Simon, der sled sig igennem en 5.sætter og satte punktum for kampen.

4300

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner