HOG OB45 - FAML

3. jun. 2024, kl. 19.00
HOG OB45 - FAML
19:00 - 20:15 mandag 3. jun
4
:
6
HOG - FAML 4-6

Tennis cifre på Rønbæk. Vi taber med de usædvanlige cifre 4-6 til topholdet FAML. 

Efter 9 min. vælger Carsten Bank at lade sig udskifte pga. luftmangel, alligevel lykkedes det HOG at komme foran på et mål af Jan Svendsen. Han sparker et hjørnespark direkte i kassen. Føringen varede ca. 1 minut så fik FAML udlignet og efter yderligere 2 min. kom de foran 2-1. Så den føring var ikke meget værd. 

Derefter  ser vi lidt trætte ud og FAML løber igennem forsvaret efter behag. Der blev dog ikke scoret yderligere før Anders på halvlegens sidste spark, bragte balance i regnskabet og udlignede til 2-2.

2. halvleg var få minutter gammel da et af sæsonens bedste mål blev scoret. Rokkjær slog en lang aflevering fra midten, frem mod en fremadstormende Jan Svendsen på venstre kanten som spurtede til baglinjen og slog en knaldhård aflevering ind i pandebrasken på Dennis der usvigelig sukkeret udplacerede målmanden. HOG var tilbage i kampen og førte nu 3-2. Ligesom ved den første føring, skulle glæden blive kortvarig. FAML udlignede til 3-3 på deres næste angreb og for at gøre ondt værre gik der kun yderligere et par minuttet før dommeren pegede på straffepletten. FAML fik straffespark.

Jan D viste sig som den snu ræv han er og kastede ( ja du læste rigtig) Jan D kastede sig til den rigtige side og reddede straffesparket, desværre var FAML hurtigst over riposten og sendte bolden i nettet. 3-4.

I perioden derefter viste HOG momentvis flot flydende spil med førstegangs afleveringer og løb-uden-bold.

Men Godt 10 minutter før tid sejlede et halvskidt indlæg over Jan D og ind i nettet til 3-5 og kort efter blev endnu et indlæg fra siden mødt af et FAML hoved og 3-6 var en kendsgerning. Kim Rafn blev mod slutningen af kampen, nedlagt i feltet og gæstespiller Søren Sandvad forvandlede straffesparket til mål.

Kampen sluttede således 4-6 til gæsterne.

Mikkel blev nok engang udråbt til Man-og-the- Match.

Halvleg
Jan Svendsen 1-0
Mål
Goal_1
9'
11'
Goal_1
1-1
Mål
13'
Goal_1
1-2
Mål
Anders Vendelbo 2-2
Mål
Goal_1
34'
Halvleg
Dennis Bundgaard 3-2
Mål
Jan Svendsen
Goal_1
36'
38'
Goal_1
3-3
Mål
42'
Goal_1
3-4
Mål
58'
Goal_1
3-5
Mål
64'
Goal_1
3-6
Mål
Bøde Kassen 4-6
Mål
Kim Rafn
Goal_1
67'
8382

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner