ØHK U13 Drenge - HK73 Rask Mølle

22. jan. 2023, kl. 15.30
HK73 Rask Mølle - ØHK U13 Drenge
15:30 - 16:15 søndag 22. jan
10
:
8
HK 73 Rask Mølle - ØHK

Det blev en kamp præget af to gode forsvar, som bl.a. udmøntede sig i at der skulle gå 7 minutter inden kampens første mål kom på tavlen.

Vi fik ikke rigtigt nok fart i bolden, og når vi endelig fik langt presset så vore fløje normalt bliver spillet fra, var Rask Mølle dygtige til at lukke sammen og stoppe vores gennembrud.

Vi startede som noget nyt i et 6-0 forsvar, som er noget vi øver os på for øjeblikket, og det synes jeg at drenge klarede virkelig flot. I det hele taget stod både forsvar og keepere en god kamp og man kan som træner kun være tilfreds med defensiven når modstanderne ikke får to-cifret score.

Angrebsmæssigt skal vi have puttet nogle flere værktøjer i værktøjskassen, så vi har flere ting at gøre med, men vi fik set både nogle veludførte kryds, og et par virkelig flotte indspil til både streg og fløjindløb, så der er en masse vi kan arbejde videre med.

8723

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner