:
76
Hjemmekamp mod Odder (BMI-Odder (Kamp #40026802 - S1HVP5-1.DEL))

Så blev det gameday igen og dagens kamp var henlagt til hjemmebanen i Egeskoven og det var mod ærke-rivalerne fra Odder.

Der herskede tvivl om hvor mange spillere der egentligt var til kampstart, uagtet heftige skriverier her på Holdsport og tilsyneladende anden kommunikation via andre kanaler. Selvom holdleder Finn gjorde sit til at skabe overblik, var resultatet at BMI stillede med et 12 mand stort hold til tip-off. En kende interessant når man husker på, at vi mange gange på udebane har svært ved at skrabe bare 6-7 spillere sammen. Og man fornemmede under opvarmningen at der var flere der mente at det var i overkanten.

Taktikken fra blodhundene var at forsøge at holde højt boldtempo op af banen og gøre brug af de mange spillere på udskiftningsbænken. Rotationen mellem de fire store spillere i Claus Bendig, Finn, Thomas og vores nye svenske islæt Niklas fungere fint. På de tre andre (bag-)pladser var der mange spillere der bejlede til spilletid, men førstekæden var Martin, Sune, Finn, Kruse og Casper. Og det fungerer efter hensigten. Kampen startede meget ligeværdigt og de to hold fulgtes med minimale udsving med en svag fordel til BMI men resulterede i pausestillingen 37-37.

Kampen blev generelt afviklet på ret højt niveau, og BMI formåede i starten anden halvleg at holde dampen oppe. Da forspringet var størst (7. min. i 3. periode) førte BMI med ti point. Men - uden at kunne forklare hvad der skete - så var det somom at dampen gik af BMI-lokomotivet og fra midt-tredje til start-fjerde formåede Odder at ikke bare indhente forspirnget men yderligere øge yderligere til et otte points forspring (18-0!!!). En timeout bragte ro over den lidt rundbarberede hundeflok og holdene mødtes igen ved stillingen 66-66. Herfra var det tæt og det var marginaler der afgjorde kampen. Men det bør nævnes at det var de rutinerede kræfter fra modstanderholdet i Sune (#33 og og Odder's hjemvendte bysbarn Michael (#73), der nærmeste alene scorede med 22 af 26 point i fjerde periode der afgjorde kampen. Michael (#73) blev kampens topscorer med i alt 32 point. Han var - som trolden ud af æsken - dagen joker og selvsagt helt afgørende for Odder.

Hundene holdt sig selvsagt ikke tilbage og der var flere spillere med afgørende roller og mange scoringer. Asger Birk og Claus Kruse fortjener et ekstra stort kødben da de tilsammen stod for i alt 47 af de 73 point. Det blev dog med Kruse som topscorer med i alt 25 point. Begge spillere med fire 3-point scoringer hver - 30 point blev det over hele kampen for hundene fra den store bue.

Kampens dommere gjode et bravt stykke arbjede med at holde styr på begivenhederne og desuagtet så var der desværre flere der i gennem anden halvleg havde problemer med at forstå henstillingen om hvem det var der egentligt dømte kampen. Det resulterede i flere tekniske fejl (dvs ét straffekast). Odder konvertede disse til i alt to point. Ikke afgørende for resultatet - men utilgiveligt! Det er derfor kun akademisk interessant at BMI faktisk kun er noteret for én teknisk fejl i protokollen.

Og når vi er i gang med at træde i hundelorten, så er det tidligere her påtalt at blodhundene har været for blødsødne og lavet for få fejl; det fik vi da så rettet op på i dag. Bortset fra første periode havde vi holdfejl hvilet selvfølgelig set over hele kampen kan have været udslagsgivende. I alt begik vi 27 fejl og hele tre spillere måtte undervej lade sig udskifte med fem fejl.

Kampen endte 73-76 til gæsterne, men var alt i alt en spændende og underholdende kamp! Den kunne være gået hundenes vej, for det var de små marginaler der afgjorde det... Og dem var der mange af i dag.