Lørdag den 23 marts var dagen hvor verdens bedste floorball fællesskab havde 25 års jubilæum 🎊🤩

I den anledning havde vi arrangeret af HG/Næstved Dragons herre hold skulle spille kamp på hjemmebane i mod vores ærke rivaler og Venskabs og samarbejds klub Sydsjælland FC

Der var i dages anledning arrangeret indløb med lys og røgmaskine og fuld knald på DakeDake Musiken 🤩🎉🎚️🎤

Her skal også lyde en KÆMPE STORT TAK til verdens bedste heppekor som i dagens anledning havde medbragt trommer, megafon og signalhorn 🥁📢🔊

De var i den grad med til at lave en fantastisk stemning til dages kamp og Kæmpe STORT 👍 for det

Vi viste på forhånd at det ville blive en svær kamp da Sydsjælland FC har gjort det rigtigt godt i den her sæson og at gutterne fra HG jo nok er inde i det vi kalder en lærings sæson med mange unge spiller på holdet

Og Sydsjælland FC lagde også hårdt fra start og kom hurtigt foran med både 1 og 2-0 allerede inden der var gået 5 min.

Da første periode var slut stod den 3-0 til Sydsjælland FC og det så svært ud for gutterne fra HG

Kort inde i 2 periode kom Sydsjælland FC på 4-0

Og gutterne fra HG hang noget med hovedet

Lidt over midtvejs i anden periode lykkedes det så endeligt Michael fra HG at få sat en pen ind og få reduceret 4-1

Desværre for HG skeder ret kort tid efter lidt forvirring inde foran ejet mål og de blev noteret for et selvmål formentlig fordi målmanden kom til i alt forvirringen at skubbe bolden i eget mål

Her fra gik det stærkt og Sydsjælland FC fik hurtigt scoret til både 6-1 og 7-1

Til sidst i 2 periode lykkedes det så endelig gutterne fra HG at få scoret igen denne gang på mål af Mads (Studs) og han kunne reducere til 7-2

3 min. inde i 3 periode fik Sydsjælland FC så scoret til 8-2 og 3 min. efter til 9-2

Det var nu ved at være en ordenlig afslapning gutterne var ved at rende ind i 🫣

Men med ca. 2 minutter tilbage lykkedes det Hjalte på en assist fra Rene at få prikket bolden i nettet og de fik en lille oprejsning til sidst med en reducering til 9-3

I det døende minut fik Sydsjælland FC dog scoret til 10-3 som også blev kampens resultat

Det var godt kæmpet at alle mand i svær kamp 👍

Nu venter den sidste kamp mindt I april mod Ganløse og vi håber at gutterne kan få lidt oprejsning der og få sluttede sæsonen af på en god måde 😄

Til sidst skal lyde en KÆMPE STORT TAK til alle som var med til gøre ikke bare kampen men hele dagen til noget vi alle vil huske tilbage på med stor glæde i lang tid efter 💙❤️

1. periode
2'
Goal_6
Mikkel
Mål
Meikey
5'
Goal_6
Meikey
Mål
Mikkel
Tobias Hansen
2 minutters udvisning