U13 Piger - Hatting

6. jun. 2024, kl. 19.00
U13 Piger - Hatting
19:00 - 20:00 torsdag 6. jun
9
:
19
Hatting 2

Vi er da kommet i menneskehænder :)


Pigernes blikke sagde alt, da de så de grandvoksne piger fra Hatting træde ind på banen 😱🫣 Jeg kunne ikke selv lade være med at trække lidt på smilebåndet - det var næsten lidt komisk at se Hattings garderhøje piger mod vores små piger 🥳🤣


Men jeg må sige, at pigerne gjorde det helt vildt godt i første halvleg! Vi var jo godt med, og jeg syntes, at især forsvaret stod stærkt. De store piger fik ikke helt det ud af det, som de måske forventede, for ganske vist er vi små ift. dem, men vi var dælme ikke sådan at kue! En stærk indsats resulterede i stilling 8-5 til Hatting ved pausen. I anden halvleg fik deres store fysik så alligevel en stor betydning, for vores kræfter virkede til at slippe op, og det er der intet at sige til. Når kræfterne slipper op, kan koncentrationen også fordampe lidt, og det synes jeg, at den gjorde, som halvlegen skred fremad. Det eneste, jeg kan have det svært med, er, at man virker ukoncentreret og uengageret. Jeg kan klare kæmpe nederlag - men jeg vil altid have det svært ved manglende koncentration :) At jeg så godt forstår, at det sker og har forståelse for, hvorfor det sker, er så en anden sag :) 


Jeg er vildt glad for, at vi er med i sommerturneringen, for det VIL give os en fordel, når vi skal i gang efter sommerferien. Vi er (igen) de små - og det har vi prøvet før, og det lærer vi lige så meget af som sidste gang :) Vi møder rigtig mange andenårs U13, og det er bare umuligt at gøre noget ved :) 


Godt kæmpet af pigerne - og de må endeligt ikke miste modet! Det skal nok komme ✅

8300

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner