6
:
0
Halstedhus IF - Sandby

Endnu en overbevisende sejr kom i dag i hus på Halsted stadion, hvor der var fyldt godt på tilskuerpladserne hvor der var mødt 100 tilskuere frem, hvilket gav en god stemning. Inden dagens kamp havde Halstedhus IF kun tabt en enkelt kamp, så det er et hold der fortjent hører til i toppen af rækken. De unge løver fra Halstedhus viste noget af det bedste spil vi har mødt i år, udtalte træner Niels Hansen efter kampen, hvilket gad holdet en deludfordringer, der også tidligere har mødt god modstand i holdene fra Tingsted Boldklub og Maribo Boldklub. Holdet måtte i flere perioder forsvare med alle mand. Det blev især en periode 3 minutter fra det 55. minut til  det 57. minut der blev kampafgørende, for her gik holdet fra en føring på 0-2 til 0-5. Men når alt kommer til alt sejren på 0-6 ikke et mål for stor.

Dagens spiller blev Andreas Kristiansen.

Næste kamp er allerede søndag hjemme mod Tirsted IK 85, som pt. ligger nummer 4, der er kampstart kl. 10.00 på Sandby stadion