10
Ganløse Floorball Klub vs. HG/Næstved Dragons

Torsdag aften spillede HG/Næstved Dragons herre hold kamp i 2. division ude mod Ganløse

Det var den sidste kamp for holdet i denne sæson og gutterne drog til Ganløse med optimisme og en målsætning om at få afsluttet sæsonen 2023/2024 på bedst mulig vis 💪😁

Desværre skulle det vise sig at blive en noget mere hård omgang en de måske havde forventet 🫣

Allerede fra start så det svært og efter bare 3 min var drengen bagud med 1 og det skulle vise sig at det skulle fortsætte lant ind i kampen

Gutterne kæmpede alt de kunne men de måtte hurtigt konstatere at det både var en noget bedre modstander men også et helt andet holdt end det de mødte sidste gang de spillede kamp mod Ganløse

Ganløse havde fået flere forstærkninger hentet ind og samtidig var gutterne fra HG måske en smule ved siden af sig selv og det var tydeligt at samspillet ikke rigtigt fungeret i første periode og til slut af første periode var de også bagud med hele 4 mål og gutterne hang nu godt med mulerne 😩

I anden periode var billedet stort set det samme og efter  periode var slut havde Ganløse nu fordoblet føringen og Ganløse første nu med hele 8 - 0 og det var tydeligt at der skulle ske noget helt andet i tredje periode hvis ikke det skulle ende med en ordentlig øretæve til HG 😵‍💫

I pausen forsøgte træneren at få lagt en ny taktik og samtidig at få banket lidt gejst ind i gutterne så de i det mindste kunne få afsluttet kampen med æren i behold

Og det lykkedes faktisk og det skulle vise sig at blive et meget bedre og mere viljestærkt hold der gik på banen i tredje periode og de var nu opsatte på at få afsluttet både kampen og sæsonen med en bedre energi og noget de kunne se sig selv i øjnene med og sige at de havde da i det mindste kæmpet en vis del ud af bukserne for at noget med der fra 💪

Og tredje periode starter da også noget mere lige og de formåede at holde Ganløse fra at score og efter godt 6 min I tredje periode kom forløsningen og det lykkedes holdet at få scoret dres første mål i kampen på mål af David som virkelig var gået på banen i tredje periode med en fantastisk fait og energi og som virkelig var opsat på at det skulle være løgn at de ikke skulle formå at score i kampen

Han kæmpede virkelig alt han kunne og han blev også helt fortjent valgt til kampens spiller efter kampen 👍

Sindsygt godt gået af David 💪

Og selvom Ganløse fik scoret 2 mål mere lykkes det faktisk gutterne at få scoret en gang mere og tredje periode endte helt lige til kampens resultat 10 - 2

Fantastisk fait til sidst i kampen 🤩

Og godt kæmpet gutter 💪👍

Og i virkeligheden beskriver denne kamp måske meget godt hele sæsonen

Det har været en hård men meget lærerig sæson og det har handlet mest om at opbygge holdet frem for sejrede

Der blev taget et valg om at den nye unge generation skulle spille med på herre holdet istedet for at forsøge med endnu en svær sæson hvor de selv skulle kæmpe sig igennem i U18 rækken hvor vi ved at niveauet er meget højt

Det har været fantastisk at se hvordan de unge mennesker har været opsatte på lære men især at fællesskabet virkelig har haft en stor og meget vigtig plads i den tilgang de er gået til opgaven

Og en kæmpe TAK skal lyde til vores fantastiske træner teamet men ikke mindst til de erfarne spillere som virkelig har gjort deres til at både holdet har fungeret godt men især at de unge mennesker er blevet guidet og har følt sig godt tilpas på holdet 🤩

Så KÆMPE 👍 for det

Nu glæder vi os til en ny og spændende sæson hvor holdet fortsat skal ha fokus på udvikling men måske også at tage det næste skridt mod at sejre 🥳

Alt held lykke i den kommende sæson og vi glæder os til at følge jer ❤️💙🤩

1. periode
Stefan
Mål
Goal_6
4'
Simon
Mål
David
Goal_6
8'
Søren
Mål
Goal_6
15'
Martin
Mål
Dennis
Goal_6
16'
2. periode
Simon
Mål
Goal_6
4'
Simon
Mål
Martin
Goal_6
6'
Stefan
Mål
Simon
Goal_6
11'
Rune
Mål
Goal_6
14'
3. periode
6'
Goal_6
7'
11'
Goal_6
Noah Vilsted
Mål
René Petersen
14'
Two_min_penalty
Michael Hofmann
2 minutters udvisning