:
2
Fox United - HSK Croatia Copenhagen

Med lidt hjælp udefra kunne Foxen Junior stille med 10 friske gutter, på en tidlig søndag morgen! ⚽️

Kampen startede i et fint tempo, hvor de kroatisk-talende modstandere var stærke på fysik, og dermed havde et lille overtal i duellerne.  Efter stilstand i start-minutterne kom gæsterne fra HSK foran på et ærgerligt selvmål, da bolden valgte at køre en tur under keepers’ knopper og ind i kassen.

Kort efter kunne en frisk mand fra bænken dog klaske bolden i netmaskerne i hans første aktion og efterfølgende stod der Fox på det meste af kampen.

Med en 2-1 føring i halvlegen, endte kvalitetsforskellen på bolden at være afgørende, da vi havde mulighederne til at score endnu flere mål! Solidt arbejde af drengene, der trods alt tog en pligtsejr med videre -  værd at nævne er anfører Hardys mål til 2-1, direkte på frispark via overliggeren , Lasse’s 2 første mål i den røde trøje og Buhl’ med 4 flotte assist.

Lucas fik flest stemmer og gik dermed hjem med ‘kampens spiller’ igen.