MIF Masters - RIF

26. sep. 2023, kl. 18.25
MIF Masters - RIF
18:25 - 19:20 tirsdag 26. sep
5
:
3
Fortjent sejr på 5-3 for MIF Masters tirsdag den 26. september 2023 i Valby mod RIF

Det blev til en fortjent sejr på 5-3 (2-2, 3-1) tirsdag den 26. september 2023 i Valby i dejligt sensommervejr mod RIF. Vi var 8 spillere ligesom vores modstander.

Endnu engang tak til Jakob og Martin for at træde hjælpende til så vi kunne stille hold.

Med sejren har vi nu flere point end Danske Bank og da begge hold skal spille mod rækkens 2 ubestridte tophold i sæsonens sidste kamp næste uge så er det ganske gode chancer for at vi slutter på en flot 3. plads.

Alle vores 5 mål i dag blev scoret af Erik. Det blev 1-0 på en kontraløb fra egen banehalvdel godt sat op af Martin. Derefter kom vi bagud med 1-2 i en periode hvor vores modstanderne var meget på bolden og udfordrede os med et par hurtige spillere.

Erik havde så en pause med et gult kort efter en batalje med en af modstanderne hvorefter de begge blev sendt ud.

Det blev 2-2 kort før pause med en fri løber til Erik efter et godt hovedstød fremad af banen fra Ole.

I anden halvleg fik vi bedre styr på vores forsvar godt styret af Ole i det centrale forsvar med Claus, Jakob og Lars Bjørn som gode backer.

I målet stod Flemming endnu en god kamp. Og har været en god målmand sæsonen igennem.

På midtbanen spillede Martin endnu en solid kamp assisteret af Lars Bjørn og Erik.

I angrebet startede Erik og blev afløst af Peter Jørgensen undervejs. Peter J. var rigtig gode til at være en spilstation og hjalp meget defensivt i anden halvleg.

Vores mål til 3-2 sat ind af Erik efter en tværaflevering af Peter J. Modstanderen udlignede kort efter til 3-3. Inden vi bragte os afgørende foran med 5-3. Målet til 4-3 af Erik med skud i venstre hjørne godt sat op af Martin. Og så 5-3 på et skud sat op i det hjørne hjørne efter godt forarbejde af Lars Bjørn.

Til vores sidste kamp mandag den 2. oktober 2023 mod Brandvæsenet har Mads meldt sig klar til at stå på mål, men i skrivende stund er der kun tilmeldt 6 spillere og hvis der ikke kommer mindst 7 spillere til kampen så bliver der meldt afbud mod topholdet fra Brandvæsenet.

Så de af jer der har meldt afbud til kampen overvej venligst om I kan spille i Valby på mandag kl. 18.25.

 

Erik – holdleder Link: Firmafodbold https://www.fskbh.dk/

2920

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner