24
​ FIF 3 - HVI Himmelev (26-24)

Der var lagt op til en stor håndbolddag i Frederiksberghallerne, da FIFs 3 bedste herrer hold alle skulle i aktion på hjemmebanen på Frederiksberg.

Topkampen blev spillet i Cigarkassen hvor FIF 3 (bedre kendt som Talentholdet, efter Gio’s flotte ryk til hold 1) tog imod et ungt og stærkt spillende Himmelev hold. Himmelev som efter sigende træner både 2 gange om ugen + en styrketræning! Der var hermed lagt op til en på papiret hård sæson start for FIF som tilsammen have trænet 2 gange inden sæsondebuten.

Stemningen var spændt i omklædningsrummet inden kampen hvor FIF 3 bød velkommen til intet mindre end 4 debutanter (Verdens bedste beach forsvarsspiller, Jeppe V., klubbrødrene Mathias og Jonas Weirup og undertegnede), foruden de 2 hjælpende hænder i Jeppe (serie 1) og Abra, som selvom han har mistet sin hurtighed viste at han ikke havde glemt hvordan man laver en isse

I kampens indledende fase skulle FIF 3 lige have banket rusten af og trods god spilopsætning og fine chance var stillingen efter 6 minutter 1-1, godt hjulpet på vej af eminent paradespil af Villum og Morgan i midterforsvaret som startede kampen ud med 4 parader i streg. En indbydes forståelse som allerede nu tegner godt for resten af sæsonen.

Desværre var det Himmelev som tog teten i kampens næste fase og de unge gutter løb i rask tempo Himmelev foran 1:5. FIF 3 fortsatte ufortrødent men ind ville bolden ikke, så afstanden forblev på en håndfuld mål de næste 10-15 minutter. Hård start for Talenthold som blev lidt overraskede over Himmelevs drengenes niveau.

Heldigvis har FIF 3 en stærk bænk og med et par gode taktiske indskiftninger begyndte Frederiksbergdrengene igen at få fat. Om det var Tim ‘Baglårs’ spilopsætning med ‘bredt pres højre’, eller Værnskjolds pludselige åbenbaring om at trække bolden, så begynde boldene at pive ind bag en chanceløs Himmelev keeper og FIF 3 var godt på vej tilbage i kampen.

Stadig bagud til halvleg med et par stykket var opgaven klar, fortsat det gode spil, så skal vi nok få vendt kampen.

Og således startede jagten i 2. halvleg på de 2 point. Forsvaret fik fat igen, med en 4 blok på +400kg, og en kontrafase der begyndte at spille for hjemmeholdet med flere flotte opspil op af banen. Godt hjulpet af sit forsvar rullede Allan gardinerne ned, på det helt rigtige tidspunkt, og hjemmeholdet virkede ovenpå og bragte sig foran med et par stykker.

Himmelev prøvede desperat at komme tilbage i kampen med hele 2 mandsopdækninger, men det gør man ikke ustraffet mod Jonas ‘snurretop’ Weirup, som gang på gang var farlig i mand-mand spillet og fik tilkæmpet holdet flere straffekast.

Føringen var helt oppe på en håndfuld mål i slutningen af kampen, som ender med en sikker 2 måls sejr efter drengene kørte kampen sikkert hjem i kampens afslutning.

2 flotte point i en svær sæsonåbner mod et flot spillende og god løbende Himmelev hold.

Kampens spiller: Tim ‘Baglår’, efter sin geniale ‘bredt pres højre’ opsætning.

Kampens detalje: Da Himmelev mandsopdækker Liga Villum fra kampens start (blev dog hurtigt annulleret igen efter flere torden riv forbi målet af den lange ex. ligaforsvarsspiller)

Kampens pivert: Da Jeppe (serie 1) ikke vil tage straffekastet pga. vabler på fingrene

Dagens tilskuertal: 100 tilskuer. Om der var pause i Hal 4 eller om det var pga. Talentholdet nye og spændende trup vides ikke, men flot var tilskuertallet i året første hjemmekamp på Frederiksberg.