4
:
1
FCR - Stenløse

Lørdag formiddag var der igen kamp på Vedbæk kunst i noget der til tider mindede om forårsvejr. De mange tilskuere nød det i hvert fald. 1.HL var en intens affære, hvor bolden skiftede mellem holdene hele tiden.  Ezra startede ballet med et flot langskudsmål op i hjørnet, før at Stenløse lidt senere fik udlignet, også på et flot spark udefra. Holdene gik til pause 1-1.

Igen virkede det at få justeret taktikken i pausen og ud til 2HL, hvor drengene sad meget mere på spillet. Højere tempo og hurtigere afleveringer, og 1 2 3, så havde vi scoret 3 mål yderligere. Kampen endte fortjent 4-1 til hjemmeholdet, som nu går på velfortjent påskeferie, inden den står på græs og SU spil på den anden side. Forza FCR!