Enghave VK - VLI.2

20. nov. 2022, kl. 18.00
Enghave Herre1 - Modstander
18:00 - 19:30 søndag 20. nov
2
:
3
Enghave VK - VLI.2

Kampreferat EVK-VLI 2 20/11/2022: 2-3

 

7 knap så veloplagte rimmers mødte op til dagens kamp, efter at der i løbet af weekenden var indløbet et par afbud. Louise kunne konstatere at 1 stadig var fuld, 5 var ramt af massive tømmermænd og 1 var bare søndagstræt. Louise havde dog fået support på bænken af Jesper, som agerede både ass-coach, fys, åndelig vejleder og lidt ekstra eyecandy til de fremmødte tilskuere, efter at han havde valgt at blive kvalt i et stykke kød dagen før. Vi takkede alle gud at Jesper stadig er her, selvom vi godt ved at man ikke bliver kvalt i et stykke kød på en herretur, men at sandheden nok er mere ovre i den seksuelle verden. Tilskuere var der til gengæld masser af, da Simon havde valgt at give en gratis øl i weekenden til hele hans kollegie hvis de kom og heppede på os. Da Max samtidig havde slæbt en flok med fra USA var der god stemning på tribunerne.

Første sæt 25-19:

Opvarmningen var nok lige hård nok, da flere svedte allerede inden kampstart, hvilket betød EVK hurtigt kom bagud 3-0 i første sæt. Alfred valgte dog, fornuftigt nok, at bruge hans store vingefang til at lukke hele midten ned, så VLI gentagende gange måtte konstatere at deres smash ente i eget gulv. Da Nathan og Mattis samtidig valgte at være ligeglad med de der tømmermænd og smaske den ene bold efter den anden i gulvet, var hallen i ekstase over det flotte spil fra Enghave. Derudover var alle imponeret over at Matias overlevede sættet og samtidig vandt alle hans bolde, på trods af et perfekt udført rimjob dagen før.

Anden sæt 13-25:

Begejstringen over første sæt, blev dog hurtigt erstattet af frustration i andet sæt, da deres libero valgte at samle alt op fra gulvet, samtidig med at de ramte boldene så skævt at den ramte kanten af vores blokader. Max trådte dog ind på banen og smaskede de første par bolde han fik i gulvet, da der endelig kom et par gode modtagninger.

Tredje sæt 25-23:

Gejsten var tilbage, selvom vi igen valgte at give dem en chance og komme bagud. Flot spil hele vejen rundt, masser af blokader og indførelsen af Mattis på backspike gav os en sikker sejr.

Fjerde sæt 21-25:

Vi besluttede os ret hurtigt igen at give dem en fair chance og lade dem komme foran med 10 point ret hurtigt. Undertegnede valgte dog at begynde at lave de der server, som jeg ikke selv ved hvor ender. Da resten af holdet valgte at vinde de fleste bolde ved nettet, var vi pludselig tilbage i sættet. VLI fik dog et par heldige bolde til sidst.

Femte sæt:13-15

Louise valgte strategisk at vi skulle starte på den dårlige side, så vi kunne ende med at vinde når vi byttede halvdel. Vi startede planmæssigt med at være bagud 8-2 ved sidebyttet. Sidebyttet havde den helt rigtige effekt. Alfred besluttede at lukke nettet igen og samtidig smadre et par bolde i gulvet. Ved 13-13 sker der dog det der ikke må ske. Udeholdets eneste tilskuere beslutter først at lyse Alfred i øjnene inden hans serv, så der kommer en servefejl, og bagefter lyse Nathan i det ene øje, som han ikke selv lige havde smadret ved at bruge en blok som bande til at teste hvor hårdt han egentlig slår, til at give dem deres første rene Ecuador. At dommeren ikke fangede denne skandale, kan vi ikke gøre så meget ved. Facit var at vi desværre måtte lide sæsonens første nederlag.

 

2000

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner