0
Endelig clean sheet mod KIF

Det var ikke just perfekt fodboldvejr mandag aften, men det kolde, blæsende og regnfulde vejr tog ikke modet fra coach Gadegaards tropper, der til lejligheden var klædt i sorte trøjer på udebanen i Kolding.

Oplægget fra coach var klart ”Vi ved aldrig, hvad KIF kommer med, så vi spiller lidt afventende, til vi ved, hvor gode de er i dag” og ”Det er en god kunstgræsbane, så lad os spille bolden rundt”.

De første 25 minutter var TSIF i fuld kontrol, og der blev spillet meget tålmodigt i opspillet, samtidig med at der blev markeret meget tæt over hele banen, når KIF havde bolden. Der var en god gejst på TSIF holdet, hvor der blev dirigeret (råbt) både fra bageste række og fra debutanten Dinesen på midtbanen.

Det blev ikke til de store chancer, men kun til nogle ligeved og næsten situationer, der ikke for alvor satte KIF målmanden på prøver. KIF havde et par tilfældige angreb, men der var Jens klar ude i feltet. Mod slutningen af første halvleg kom KIF bedre med, men stillingen var 0-0 ved halvleg.

Fra starten af anden halvleg kom KIF godt med, men stille og roligt fik TSIF igen overtaget og spillede bolden rundt om KIF’erne. Efter indskiftningen af coach Gadegaard i angrebet kom der mere gang i kampen. Efter et hårdt pres fra Gadegaard fik han fisket bolden fra en modspiller og spillede Klaus Jensen fri til skud, og med et tørt hug gjorde han det til 1-0.

KIF’erne blev stadig mere og mere modløse, og det resulterede i en umulig bold tilbage til målmanden, som Klaus Jensen presserde til at tage med hænder, så TSIF fik et indirekte frispark i straffesparkfeltet. Debutanten Dinesen havde på bænken proklamere, at hvis der kom et frispark omkring feltet, skulle han nok sparke den ind. Som sagt så gjort – det indirekte frispart blev trillet til Dinesen, og han sparkede elegant bolden ind til 2-0 uden chance for KIF’s målmand.

Efter kampen var der bred enighed om (også blandt KIF’erne), at det var den gode gejst og det gode fodboldspil, der gjorde, at TSIF kunne tage fra KIF med en fortjent 2-0 sejr, hvilket samtidig er det første clean sheet mod KIF i lang tid. En super holdpræstation hvor flere var enige om, at det er en af de bedste kampe, TSIF har spillet i længere tid, og en tak for hjælpen til Morten og Henrik.

Det bliver spændende at se, om TSIF kan følge op på den gode kamp, når de mandag  møder VV United på Taulov Park.