1
:
3
En kamp til glemmebogen

Da nederlaget fra kampen mod VV United skulle viskes væk, var TSIF klar til opvarmning på banen lang tid før Bjert, der først kom ud, kort før dommeren fløjtede op.

Bjert nåede dog lige at få overtalt coach Gadegaard og dommeren til, at der kun skulle spilles 2 x 30 minutter.

Kort før kampen blev fløjtet i gang, kunne man høre TSIF’s duracell-kanin Lars P sige, ”og når de er i angreb, så husk at stille en mand bagest i feltet”.

TSIF fik aldrig spillet til at køre i 1. halvleg, hvor Bjert et par gange lykkedes med at spille bolden dybt på kanten og så på tværs af feltet, og der stod der sørme en Bjert spiller alene og scorede til 1-0.

Lige efter scoringen kunne man høre fra TSIF’s højre kant (Lars P) ”Bag i feltet igen !!”.

I pausen blev der snakket om, at Bjert konstant var i overtal på midtbanen, og det blev aftalt, at en forsvarer skulle rykke lidt længere frem og støtte midtbanen.

Det betød, at TSIF kom bedre med i kampen, men bedst som TSIF var ved at komme med i kampen, fik Bjert et indlæg, som blev headet mod mål i en blød bue. Om det var på grund af den lidt bløde bane, vides ikke, men TSIF’s sidste skanse formåede ikke at få støvleknopperne fri af græsset, så bolden gik i mål til 2-0.

Herefter gik kampen frem og tilbage, og bomber Klaus Jensen bragte spændingen tilbage, da han sikkert satte bolden i mål til 2-1.

Men der gik desværre ikke lang tid, før Bjert igen scorede på et hovedstød - denne gang af banens nok laveste spiller.

Efter 60 minutter blev kampen fløjtet af med stillingen 1-3, og om de manglende 10 minutter kunne have ændret resultatet til TSIF’s fordel, står fortsat hen i det uvisse, men det er ikke en kamp, vi behøver huske.