:
3

KAMPEN

FLOT FREMMÅDE AF FORÆLDRE WAUV.

1 halvleg var meget lige, vi havde nogle gode chancer, men skød lige forbi målet, i slutningen af første halvleg scorer vi direkte på frispak. Flot mål E.

I 2 halvleg kommer vi ud og er ikke klar, og vi forærer dem lidt nogle dumme mål, den ene gang er bolden ude over baglinjen mener dommeren, men meget forundret dømte han den ikke ude. Vi skal øve os i som mod ASA at skal de andre score så skal de virkelig kæmpe for målene. Harlev fik som sagt nogle dumme mål, men sådan er fodbold også.

Jeg husker 2 halvleg for særligt en helt suveræn redning af vores keeper, samme type som IM havde i Grenaa sidste år.

OG så det jeg er mest stolt af er at I ikke giver op. Efter Harlev kommer på 1-3 vil mange hold knække sammen, men det gør I ikke, jeg tror vi har ca 4 gode chancer, og jeg ved at scorer I på en af dem, så ender den kamp som minimum uafgjort. På mange måder mindede kampen om ASA, hvis dommer dommer bold ude, så står den 1-2, og præcis som i ASA kom vi foran og så bagud 1-2, men det var stolpe ud for os mod Harlev.

Vi fik ingen hjørnespark i kampen, det har jeg aldrig oplevet før, deres keeper havde vist kun en redning, og så scorede vi på direkte frispark. De andre forsøg gik forbi. Vi skal øve os i at ramme målet, men jeg ved når man sætter den i midten så tager keeper den, når man sætter den i siden er der større chance for at score, men også større chance for at ramme forbi. Og i halvleg stod jeg og sagde til flere spillere, at de skulle aflslutte noget mere, og så er det klart at de skyder når de er alene igennem, hvor de også kan lave indlæg, sådan er fodbold, det er ikke sort hvidt. Det er meget lettere at stå ude og se, end at være inde på banen og spille. Og der ville heller ikke være nogen mål i fodbold hvis fejl ikke blev begået.

MIN SKYLD.....

Jeg tager skylden for vi taber, fordi jeg stod i halvlegen og tænkte om vi skulle ændre 2-2-3 formation til 3-3-1 og så bare lukke af og køre 1-0 hjem. Jeg handlede ikke, og vi tabte, min fejl.

OMKLÆDNINGSRUM.....

Først ros til pigerne for at komme ud på banen kl 10 sharp, og unskyld for I fik et omklædningsrum i hallen hvor der var støvne og kaos. Det må VRI gøre bedre til næste hjemmekamp, så vi får et og samme omklædningsrum. Næste gang der tjekker vi med min chip hvilke der var ledige (vi kunne have brugt VRI og Skanderborgs u11 hold omklædning lige v banen inden kampen, da de tog alle deres ting med ud.

Efter kampen står vi lige 1 minut i rundkreds runder af, og så skal I over til forældre og have kram, og så skal I ind i omklædningsrum alene og snakke kampen af, og bade dem der har lyst, der er brusere, så tag bare et håndklæde med, det kan bare være et 30 sekunders shower, så man får skyllet kampen af.

UDSKIFTERE....

Jeg er rigtig ked af en ting, og det er frustrerende som træner. Spiller vi for at vinde, eller spiller vi kun socialt? Kan man begge ting? De 2 målmænd i kampen blev ikke skiftet ud, fordi det er belønningen for at være målmænd (og aftalen) at så får man hele kampen, derudover var der 2 der ikke blev skiftet ud. Dem anser jeg for så vigtige at uden dem så er det ikke muligt at lave comeback i kampen. I voksen fodbold gør det ondt på spillere når de bliver skiftet ind og ud i samme kamp, sådan er det ikke her, der er flyvende udskiftninger, så det er normalt at man kommer ind og ud flere gange. Men jeg har det skidt med at flere spillere kom ind og ud flere gange, fordi så er det umuligt at finde en rytme i en kamp. Jeg skylder Ingrid, Kirstine, Isabella, Olivia, Mila, Dagmar, og Johanne en hel kamp, hvor de får fuld spilletid. I skal bare vide at jeg tænker på det, jeg husker det. Også at i næste kamp er det Andrea, Isabella og Dagmar der er anfører. (2 af dem, har ikke lige overblik over tilmeldte endnu)