VRI - Årgang 2012 Piger - Helsted Fremad IF

11. jun. 2024, kl. 16.00
Helsted Fremad IF - VRI - Årgang 2012 Piger
16:00 - 19:30 tirsdag 11. jun
2
:
3
DBU forårsturnerings kamp

En rigtig god indsats hvor alle gav alt, og der til tider var flot spil endte i knebent 3-2 nederlag i meget underholdende kamp hvor der var høj intensitet fra start til slut på et utroligt lækkert anlæg. 
Da vi mødte Helsted hjemme slog  vi dem i tæt og intens kamp 4-3 på  4 flotte mål. De brokkede sig lidt dengang over vi havde for mange 6 klasser med. Derfor havde de beefet deres hold op i går. Vi stillede med 6 x u12 piger og 3 x u13 piger., Vi var kun 9. 

Skal vi tabe en kamp skal det være sådan her. På egne præmisser. Vi stod godt i 2-4-1 og havde chancer til at komme foran 3-2 og til udligning - men vi manglede sidste skarphed.  

Vi havde nogle rigtig flotte angreb med få berøringer hvor den gik fra vores til deres ende på kort tid, og kun superredninger forhindrede vi scorede. 

Vi havde 6 soillere ude af forskellige årsager og vi har nu stærk trup på 15 spillere der deltager i kamp. 

Håber alle spillere er okay i dag efter de skrub/skade de fik i går.   
På søndag sidste hjemmekamp i sæson  kan jeg ikke, Rune tager den. Der møder vi ØBG Silkeborg - det hold vi  tabte 4-3 ude som havde mange små men tekniske spillere med gode finter. Kunne være rart og fortjent at slutte af med hjemmesejr. Rigtig god kamp søndag 

8240

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner