Bjert IF - TSIF SOB.

10. jun. 2024, kl. 19.00
TSIF Old/Senior Old Boys - Modstander
19:00 mandag 10. jun
1
:
6
Bjert IF - TSIF SOB.

Bjert – TSIF: 6-1

Endnu en kamp der var god for bødekassen!

Alle kampe i denne sæson har efterhånden udviklet til 6 points kampe og kampen mod Bjert var ingen undtagelse.

Kampens vigtighed kunne ses ved at Coach Gadegaard var taget med på trods af den skade han havde pådraget sig i sidste uge til bowling – ”mørballe” er åbenbart noget der skal tages alvorligt.

Selv om heltene fra TSIF var klar fra start stod det også fra start klart at Bjert var kommet for at spille med og presset blev, da også hurtigt for stort og Bjert kom på 1-0. Heltene måtte op på hesten igen som det har været nødvendigt SÅ mange gange tidligere i denne sæson. Efter godt 15 min kom der mere styr på spillet og for tiden skal Klaus Jensen, det er ikke for sjov man er topscorer på, SOB, OB og 7 mandsholdet kun bruge en kvart chance for at score. Den kvarte chance kom og så var udlignet. Inden halvleg lykkes det dog Bjert at score igen.

I pausen var talen klar, der skulle spilles bold, hovedet skulle op og brystkassen frem, men ak ak ak inden for noget der ligner 5 min har Bjert scoret 3 gange. Så var det ligesom det. At kampen til sidst ligner mere end boksekamp end en fodboldkamp ligger vist på begge holds skuldre og ingen kan være stolte af det.

Mandag venter sæsonfinalen mod Nr. Bjert hvor der skal en sejr på kontoen og pointtab til hos Kolding, hvis ikke heltene fra TSIF skal en tur ned i 2. div.

Bonus info: kan man lide VARMT vand skal man hurtigt i bad, er man til det svale skal man lade de andre hold tømme varmtvandsbeholderen.

7000

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner